Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

Samsung Galaxy S22+, white
Samsung Galaxy S22+ der er en af dette års Galaxy S22-modeller (Foto: Samsung)

Rygterne svirrer allerede om næste års Samsung ”Galaxy S”-topmodel, der ventes at få navnet Galaxy S23.

Nogle af rygterne går på, at frontkameraet vil få en opgradering, hvilket måske også er ”tiltrængt”, da det faktisk har været uændret siden Galaxy S10 fra 2019. Samme 10 megapixels frontkamera har nemlig været på Galaxy S21 og Galaxy S22 – bortset fra Ultra-modellerne af disse.

Samsung Galaxy S22 FE og S23 får måske Mediatek processorer

Men det forlyder altså, at Samsung næste år vil opgradere dette til et 12 megapixels frontkamera. I hvert fald hvis de oplysninger, som GalaxyClub bringer holder stik. Det skriver GSMArena.

Og eftersom frontkameraet ikke har været ændret siden 2019, så vil det bestemt heller ikke være utænkeligt, at det nu får en opgradering.

Der er ingen detaljer om frontkameraet vil være placeret i punch holes eller ”under skærmen”.

Vi forventer dog, at vi bliver meget klogere inden Samsung offentliggør Galaxy S23-serien, hvilket formegentlig nok først bliver i starten af 2023.

LÆS OGSÅ: Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Det ventes, at Samusng er klar med et nyt Unpacked event til august, hvor det ventes de vil afsløre nye generationer af deres foldbare smartphones - Galaxy Z Flip 4 og Galaxy Z Fold 4.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram