Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

Samsung Galaxy Z Fold3
Samsung Galaxy Z Fold3 får nok en efterfølger efter sommerferien. (Foto: MereMobil.dk)

Twitterbruger og tipster Jon Prosser hævder, at Samsung vil annoncere nye foldbare smartphones ved en event den 10. august 2022.

Det ventes, at Samsung er klar med Galaxy Z Flip 4 og Galaxy Z Fold 4. Det er to telefoner, samt det kommende Galaxy Watch 5, som Jon Prosser mener vil blive afsløret i august.

Det skulle efter sigende være muligt at forudbestille produkterne allerede senere samme dag, mens den endelige salgsstart skulle være den 26. august 2022.

Prosser mener, at Galaxy Z Flip 4 kommer i farverne Graphite, Bora Purple, Pink Gold og Blue.

Galaxy Z Fold 4 kommer i farverne Phantom Black, Green og Beige.

Det ventes, at de får den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor fra Qualcomm og at Galaxy Fold 4 vil få op mod 1 TB lagerplads, mens Galaxy Flip 4 vil få op til 512 GB intern hukommelse.

Der er ingen oplysninger om priser på nuværende tidspunkt.Galaxy Watch 5 på vej

Rygterne svirrer også om, at Samsung til samme event vil afsløre Galaxy Watch 5.

Der kommer angiveligt to forskellige modeller, som er henholdsvis 40mm og 44mm, men derudover tyder det også på, at en Pro-model vil se dagens lys. Denne vil formegentlig være 46mm. Salgsstarten på Galaxy Watch 5-serien skulle være den samme – nemlig den 26. august 2022.

Det er ikke længe siden, at det kom frem, at selvom Apple er klar markedsleder på smartwatchmarkedet, så har de ikke hverken fat i ”lowend” eller ”highend” markedet.

Smartwatchmarkedet ledes fortsat af Apple Watch

Samsung har i skrivende stund ikke selv meldt noget ud. Det er derfor vigtigt at tage det hele med et gran salt. Prosser har generelt en god ”track record”, men har ramt lidt ved siden af med tilgængeligheden for Pixel 6a og Galaxy S21 FE. Det skriver Android Authority.

Mere til historien

Prosser mener desuden, at Galaxy Watch 5 (40mm) kommer i farverne Phantom Black, Pink Gold og Silver, mens 44mm modellen kommer i farverne Phantom Black, Silver og Sapphire. Den nye ”Pro-model” skulle angiveligt komme i farverne Phantom Black og Silver.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram