OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

OnePlus inviterer til stort lancerings event, hvor de vil præsenterer OnePlus 10T 5G (Kilde: OnePlus)
OnePlus inviterer til stort lancerings event, hvor de vil præsenterer OnePlus 10T 5G (Kilde: OnePlus)

Det er ikke kun temperaturen, som er hot denne sommer. Det er mobilnyhederne også. OnePlus holder sig ikke tilbage og er også klar med endnu en nyhed. Det afslører de på deres officielle forum.

OnePlus inviterer nemlig til stor lanceringsevent i New York onsdag den 3. august 2022, hvor de vil annoncere OnePlus 10T 5G.

Det er også en telefon, som der allerede har været en række rygter om, hvilket blandt andet går på, at den vil få 150 watts opladning.

Dermed bliver det således den anden store flagskibslancering fra OnePlus i år.

Hvad vi helt præcis kan forvente af OnePlus 10T 5G er uvist. Sikkert er det dog, at den kommer med den nyeste Snapdragon 8+ Gen 1 processor fra Qualcomm.

OnePlus holder ikke kortene tæt til kroppen og afslører i forbindelse med invitationen til eventen, at de over de næste dage vil dele mere information omkring den kommende topmodel. I skrivende stund er det altså begrænset til, hvilken processor den kommer med i forhold til officielle oplysninger.

ANMELDELSE: OnePlus Nord 2T | gentager sig selv på en god måde

Eventen finder sted i New York Citys Gotham Hall og er den første “in-person” lancering siden før corona (2019). Den vil også blive livestreamet. Tidspunktet for eventen er klokken 16.00 dansk tid.

Foruden OnePlus 10T 5G så vil OnePlus også give en forsmag på OxygenOS 13.

Se testen af OnePlus 10 Pro

Mere til historien

Rent salgsmæssigt har det også gået ganske godt for OnePlus 10 Pro, som kom på markedet tidligere på året. Du kan læse vores anmeldelse af den her.

OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

RYGTE: OnePlus skulle angiveligt være klar til at komme ind på tabletmarkedet til næste år med OnePlus Pad.

(mere…)
OnePlus Nord CE 3 – specifikationerne er lækket

Ikke overraskende så ventes det, at OnePlus vil lancere en ny generation af deres Nord CE-serie. Rygterne svirrer om en OnePlus Nord CE 3.

(mere…)
Mobilproducent headhunter og forfremmer danskere

Noget der ligner et ’dreamteam’ skal sætte turbo under væksten og salget hos OnePlus.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram