OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

OnePlus 10T
OnePlus 10T præsenteres med alle detaljerne den 3. august 2022 (Grafik: MereMobil.dk)

Når OnePlus den 3. august præsenterer deres næste model, OnePlus 10T, bliver det uden to egenskaber, som måske vil blive savnet af fanskaren.

OnePlus 10T kommer uden den fysiske lydknap, kendt som ’alertslider’. Dermed kan man ikke med et klik nede i lommen aktivere funktionen lydløs.

OnePlus 10 Pro var samarbejdet med Hasselblad omkring kameraet et vigtigt punkt at kommunikere for OnePlus. Sådan bliver det ikke på OnePlus 10T.

Selvom kamerasetuppet på bagsiden af 10T i designet ligner det, som vi ser på OnePlus 10 Pro, så bliver det uden Hasselblad-klistermærket.

Det skal siges, at OnePlus stadig lægger meget fokus på kameraet, hvilket fremgår af dette indlæg.

OnePlus: Vigtig mere hurtigere opladning

Årsagen til at alertslideren er fjernet, skal findes i et behov for mere plads inde i OnePlus 10T til andre ting.

Ifølge The Verge, der har talt med OnePlus’ chefdesigner Hope Liu, er knappen fjernet for at ”gøre plads til opladning med flere watt, stor batterikapacitet og bedre antennesignal”.

Det fremhæves at alertslideren tager op til 30 mm² på printkortet.

Ifølge tidligere rygter vil OnePlus 10T få 150 watts opladning.

Hovedkameraet i OnePlus 10T vil have en opløsning på 50 megapixels (Sony IMX766-sensor). Der kommer også en ultravidvinkel sensor med 119,9 graders bredde samt et makrokamera.

JEG MENER: I dag ligner de fleste telefoner hinanden; med slukket skærm kan stort set ingen mobilkøbere se forskel. Det er i detaljerne, der skal kigges. OnePlus har ét superunikt punkt – alertslideren. Denne forsvinder i lighed med, hvad vi har set OnePlus gøre på andre telefoner. Hasselblad skulle være noget ekstra særligt – men nu bliver det pludselig inkonsekvent om man som kunde får Hasselblad-features med. Jeg bliver altid bekymret, når mobilproducenterne begynder at fjerne det, som gør dem unikke ift. andre. Når alertslideren tages ud rykker det OnePlus et skridt væk fra deres eget DNA og tættere på blot at være som alle andre.

Denne OnePlus-mobil er value for money

Mere til historien

OnePlus 10T får ligesom OnePlus 10 Pro en skærmstørrelse på 6,7 tommer.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Nord bliver måske et selvstændigt brand

Rygterne svirrer netop nu om, at OnePlus måske vil gøre "Nord" til et selvstændigt brand.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram