Galaxy S22 Ultra er den mest populære Samsung-telefon

Den mest populære telefon fra Samsung gennem længere tid er overraskende nok den dyreste. Galaxy S22 Ultra har solgt mere end 10 mio. styks.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra har rundet 10 millioner solgte enheder (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har de senere år haft en nedgang i salget af deres telefoner – særligt den ellers populære Galaxy S-serie har ikke helt solgt så godt, som den tidligere har gjort.

Med Galaxy S22-serien havde Samsung selvfølgelig håbet, at dette ville ændre sig. Og måske lidt overraskende så er det faktisk flagskibet Samsung Galaxy S22 Ultra, som sælger rigtigt godt.

Ifølge en post fra Ice Universe på Weibo, så er der solgt omkring 10,9 millioner eksemplarer af netop Galaxy S22 Ultra. Dermed er den faktisk Samsungs mest populære telefon i lang tid – særligt i flagskibsligaen. Det skriver Wccftech.

Galaxy Note 8 blev solgt i mere end 10 millioner enheder i det første år, mens Galaxy Note 20-serien ramte 7,5 millioner solgte eksemplarer.

Galaxy S22 Ultra er en af de absolut bedste telefoner dette første halvår i 2022, men det er også en af de dyreste.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S22 Ultra | den bedste Galaxy nogensinde

Samsung vil i øvrigt præsentere nye telefoner i august. Dette vil forventeligt være nye generationer af deres foldbare telefoner – Galaxy Flip og Galaxy Fold.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Se testen af Galaxy S22 Ultra

Mere til historien

Der florerer allerede nu en masse rygter om den kommende Galaxy S23-serie, men vi skal nok væbne os med tålmodighed til efter årsskiftet 2022/2023 før vi ser denne.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram