Galaxy S22 Ultra er den mest populære Samsung-telefon

Den mest populære telefon fra Samsung gennem længere tid er overraskende nok den dyreste. Galaxy S22 Ultra har solgt mere end 10 mio. styks.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra har rundet 10 millioner solgte enheder (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har de senere år haft en nedgang i salget af deres telefoner – særligt den ellers populære Galaxy S-serie har ikke helt solgt så godt, som den tidligere har gjort.

Med Galaxy S22-serien havde Samsung selvfølgelig håbet, at dette ville ændre sig. Og måske lidt overraskende så er det faktisk flagskibet Samsung Galaxy S22 Ultra, som sælger rigtigt godt.

Ifølge en post fra Ice Universe på Weibo, så er der solgt omkring 10,9 millioner eksemplarer af netop Galaxy S22 Ultra. Dermed er den faktisk Samsungs mest populære telefon i lang tid – særligt i flagskibsligaen. Det skriver Wccftech.

Galaxy Note 8 blev solgt i mere end 10 millioner enheder i det første år, mens Galaxy Note 20-serien ramte 7,5 millioner solgte eksemplarer.

Galaxy S22 Ultra er en af de absolut bedste telefoner dette første halvår i 2022, men det er også en af de dyreste.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S22 Ultra | den bedste Galaxy nogensinde

Samsung vil i øvrigt præsentere nye telefoner i august. Dette vil forventeligt være nye generationer af deres foldbare telefoner – Galaxy Flip og Galaxy Fold.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Se testen af Galaxy S22 Ultra

Mere til historien

Der florerer allerede nu en masse rygter om den kommende Galaxy S23-serie, men vi skal nok væbne os med tålmodighed til efter årsskiftet 2022/2023 før vi ser denne.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram