Er det snart slut med HBO Max?

Lanceringen af HBO Max i en række lande droppes og dansk indhold er forsvundet fra tjenesten. Lukkes HBO Max ned?

Discovery HBO Max lock mockup
Hvad mon der er ved at ske med HBO Max? (Grafik: MereMobil.dk)

Warner Bros., som ejer Discovery+, købte tidligere i år streamingtjenesten HBO Max. Siden da har der været talt om en sammenlægning af de to streamingtjenester HBO Max og Discovery+.

Og om det er det, som er ved at ske, er uvist.

Sikkert er det dog, at det for få dage siden kom frem, at HBO Max ikke længere ville udvikle en række serier, som den danske Kamikaze og den svenske serie ”Lust”.

MereMobil.dk har også forsøgt at afspille filmen ”Så længe jeg lever” med Rasmus Bjerg, men fik beskeden om ”at indholdet ikke var tilgængeligt”. Vi har kunne se traileren, men ikke filmen.

OBS: Det skal siges, at filmen må have været utilgængelig i en periode, da den efter artiklen blev udgivet, igen kunne afspilles.

LÆS OGSÅ: HBO Max siger farvel til Danmark og Kamikaze

Tankerne begynder i hvert fald at gå på, hvad der lige sker. Det forlyder nemlig også, at HBO Max har droppet udrulningen af tjenesten i Island, Tyrkiet, Grækenland og De Baltiske Lande, som ellers var planlagt inden fusionen af HBO Max og Discovery+ blev en realitet. Det skriver TBIvision. Om de får den kommende fælles tjeneste, er endnu uvist.

Det er derfor rigtigt spændende, hvad der vil ske i fremtiden. Navnet ”HBO Max” kan altså blive droppet helt. Dermed kan HBO Max også komme udenom det tilbud, som de hurtigste danske abonnenter fik – nemlig at der var halv pris på tjenesten ”resten af livet”.

Warner Bros. Discovery har bekræftet overfor TBIvision, at den nye fælles unavngivne streamingtjeneste er på vej til Frankrig – dog uden at sætte en tidsramme på lanceringen.

– “Vi fortsætter med at udvikle vores planer om at udrulle en global service af høj kvalitet både i områder, hvor vi er til stede i streaming, såvel som på nye markeder. Frankrig er fortsat et strategisk vigtigt marked, og vi vil bekræfte tidspunktet for en lancering på et senere tidspunkt,” har CEO David Zaslav udtalt.

LÆS OGSÅ: Ekspert forudser stor udskiftning af streamingtjenester

Sikkert er det i hvert fald, at HBO Max lige holder kortene tæt til kroppen, men heller ikke lanceringer tjenesten på nye markeder.

– “Vi vil ikke lancere nogen nye markeder for øjeblikket. Vi vil ikke på en måde jage aggressivt bag abonnentvækst, så længe vi arbejder på denne prioritet, som samler disse produkter,” skulle David Zaslav have udtalt efter han bekræftede de ikke vil lancere HBO Max på flere markeder.

Mere til historien

Har du oplevet, at nogle serier, film eller andet indhold ikke længere er tilgængeligt? Da Kamikaze og Lust blev fjernet gik spekulationerne på om det skyldtes den kuldsejlede rammeaftale mellem Create Danmark og Procentforeningen. Men det forlyder også, at der er andre europæiske og amerikanske serier, som er fjernet – samt den ungarske drama The Informant.

Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Netflix varsler atter prisstigninger

2024 kan byde på prisstigninger hos Netflix.

(mere…)
Netflix fjerner det billigste abonnement

Det billigste annoncefrie abonnement er i en række lande nu blevet dyrere, da basisabonnementet ikke længere er en mulighed.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram