Er det snart slut med HBO Max?

Lanceringen af HBO Max i en række lande droppes og dansk indhold er forsvundet fra tjenesten. Lukkes HBO Max ned?

Discovery HBO Max lock mockup
Hvad mon der er ved at ske med HBO Max? (Grafik: MereMobil.dk)

Warner Bros., som ejer Discovery+, købte tidligere i år streamingtjenesten HBO Max. Siden da har der været talt om en sammenlægning af de to streamingtjenester HBO Max og Discovery+.

Og om det er det, som er ved at ske, er uvist.

Sikkert er det dog, at det for få dage siden kom frem, at HBO Max ikke længere ville udvikle en række serier, som den danske Kamikaze og den svenske serie ”Lust”.

MereMobil.dk har også forsøgt at afspille filmen ”Så længe jeg lever” med Rasmus Bjerg, men fik beskeden om ”at indholdet ikke var tilgængeligt”. Vi har kunne se traileren, men ikke filmen.

OBS: Det skal siges, at filmen må have været utilgængelig i en periode, da den efter artiklen blev udgivet, igen kunne afspilles.

LÆS OGSÅ: HBO Max siger farvel til Danmark og Kamikaze

Tankerne begynder i hvert fald at gå på, hvad der lige sker. Det forlyder nemlig også, at HBO Max har droppet udrulningen af tjenesten i Island, Tyrkiet, Grækenland og De Baltiske Lande, som ellers var planlagt inden fusionen af HBO Max og Discovery+ blev en realitet. Det skriver TBIvision. Om de får den kommende fælles tjeneste, er endnu uvist.

Det er derfor rigtigt spændende, hvad der vil ske i fremtiden. Navnet ”HBO Max” kan altså blive droppet helt. Dermed kan HBO Max også komme udenom det tilbud, som de hurtigste danske abonnenter fik – nemlig at der var halv pris på tjenesten ”resten af livet”.

Warner Bros. Discovery har bekræftet overfor TBIvision, at den nye fælles unavngivne streamingtjeneste er på vej til Frankrig – dog uden at sætte en tidsramme på lanceringen.

- "Vi fortsætter med at udvikle vores planer om at udrulle en global service af høj kvalitet både i områder, hvor vi er til stede i streaming, såvel som på nye markeder. Frankrig er fortsat et strategisk vigtigt marked, og vi vil bekræfte tidspunktet for en lancering på et senere tidspunkt,” har CEO David Zaslav udtalt.

LÆS OGSÅ: Ekspert forudser stor udskiftning af streamingtjenester

Sikkert er det i hvert fald, at HBO Max lige holder kortene tæt til kroppen, men heller ikke lanceringer tjenesten på nye markeder.

- "Vi vil ikke lancere nogen nye markeder for øjeblikket. Vi vil ikke på en måde jage aggressivt bag abonnentvækst, så længe vi arbejder på denne prioritet, som samler disse produkter,” skulle David Zaslav have udtalt efter han bekræftede de ikke vil lancere HBO Max på flere markeder.

Mere til historien

Har du oplevet, at nogle serier, film eller andet indhold ikke længere er tilgængeligt? Da Kamikaze og Lust blev fjernet gik spekulationerne på om det skyldtes den kuldsejlede rammeaftale mellem Create Danmark og Procentforeningen. Men det forlyder også, at der er andre europæiske og amerikanske serier, som er fjernet – samt den ungarske drama The Informant.

Deling af din Netflix-konto kommer snart til at koste ekstra. 

Det skal snart være HELT slut med at dele din Netflix konto, uden at betale for det. 

(mere…)
Hver uge streamer 90 procent af danskerne

Danskerne har for alvor taget streaming til sig. DR-rapporten "Medieudviklingen 2022" viser, at 90 procent af danskerne streamer hver uge.

(mere…)
Netflix klar med redesignet app til iPhone

Netflix-appen til iOS har fået en overhaling. En ny opdatering er klar, som inkluderer en ny redesignet brugerflade.

(mere…)
Apple vil have rettigheder til Premier League

RYGTE: Apple har købt rettigheder til bl.a. baseball og den amerikanske fodboldliga. Nu forlyder det, at Apple vil have rettigheder til Premier League.

(mere…)
Husalteret samler ikke længere familien

Fjernsynet har for mange været "hus-alteret" og stedet, hvor familien samledes. Sådan er det ikke længere - kun i særlige tilfælde.

(mere…)
Passworddeling på streamingtjenester bliver ikke politianmeldt

Streamingtjenesterne planlægger ikke at politianmelde password-delere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram