Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

iOS 15
Apple har netop udsendt iOS 15.6, samt opdateringer til de øvrige Apple-enheder, som Apple TV, iPad, Apple Watch og Mac
(Grafik: Apple / MereMobil.dk)

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, som bringer iPhones og iPads på version 15.6 af henholdsvis iOS og iPadOS.

LÆS OGSÅ: Apple tvunget til nedskalering på iPhone 14-produktion

Opdateringen går ikke så meget på nye funktioner og features, men mere sikkerhedsopdatering og fejlrettelser.

RYGTE: Apple Watch Series 8 får større skærm

Apple oplyser selv, at opdateringens største ændringer er nedenstående:

  • Løser et problem, som medførte, at Indstillinger muligvis blev ved med at vise enhedens lagringsplads var fuld, selvom der var ledig plads.
  • Løser et problem, som medførte, at punktskriftenheder kunne blive langsommere eller holde op med at reagere ved tekstnavigation i Mail.
  • Løser et Safari-problem, som medførte, at en fane kunne vende tilbage til en tidligere webside.

Foruden iOS 15.6 og iPadOS 15.6 så har Apple også frigivet opdateringerne macOS 12.5, watchOS 8.7 og tvOS 15.6. Det er dog i skrivende stund uvist, hvad ændringer disse opdateringer bringer med sig. 

Har du en Apple-enhed, som understøtter de nye opdateringer, så anbefales det altid at opdatere til den seneste opdatering.

Man kan nogen gange komme ud for, at alle funktioner i en opdatering ikke er tilgængelige i alle områder eller på alle enheder, da de måske ikke er understøttet i et pågældende land eller på en ældre enhed.

OVERBLIK: Disse iPhones kan opdateres til iOS 15

Mere til historien

Apple vil til efteråret frigive iOS 16. Det er i skrivende stund uvist præcist, hvornår denne opdatering er klar, men det ventes at blive i forbindelse med annonceringen af dette års iPhone 14-modeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram