Vinkøleskab fra Asko snakker med Vivino-app

Drømmer du om et vinkøleskab, som taler sammen med Vivino-appen? Så tjek dette eksklusive vinskab fra Asko.

Asko vinkøleskab 2022
Asko smart-vinkøleskab koster over 50.00 kroner, men så er der også en bakke til servering indbygget - og synkronisering med Vivino (Foto: Asko)

Asko er klar med en ny eksklusiv køkkenserie, der blandt andet inkluderer et nyt vinkøleskab.

Skabet er forbundet til Vivino-appen via den medfølgende app fra Asko. Appen gør det muligt for dig, at scanne og ”gemme” hver flaske. Dermed kan du hurtigt have styr på informationer om smagning, opbevaring og meget andet - ligesom du også hurtigt og nemt har overblik over, hvilke vine du har liggende på lager.

LÆS OGSÅ: Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Designmæssigt er der lagt vægt på nordiske designtraditioner og vinskabet har et moderne og minimalistisk udtryk.

Vinskabet indeholder tre individuelt kontrollerbare temperaturzoner, ren kulfiltreret luft, kompressor i høj kvalitet, der er stort set vibrationsfri og lavet med glas, der beskytter flaskerne mod UV-lys. Sådan lyder det i beskrivelsen fra Asko.

Prisen er vild

Der er i øvrigt plads til op til 190 flasker vin i køleskabet.

Det skal også lige nævnes, at det ikke er et vinkøleskab for alle. Alene prisen betyder, at mange måske kigger i en anden retning.

Askos vinkøleskab har nemlig en vejledende pris på 52.495 kroner. Det er i handlen hos udvalgte forhandlere nu. Til den pris må vi håbe, at køberne har noget vin, der modsvarer prisen på vinkøleskabet.

Mere til historien

Rigtigt mange mennesker er blevet interesseret i smarthome. Faktisk sælger det så godt, at 130 millioner hjem har mindst én smart-højttaler nu, det viser en ny rapport fra analysefirma.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Billig smartpære og stikprop fra Tapo fungerer godt

MINITEST: Jeg har prøvet en billig smartpære og en strømstikprop fra Tapo i mit SmartThings-setup.

(mere…)
Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

(mere…)
Ny Segway robotplæneklipper kræver ingen kanttråd

De nye Segway Navimov robotplæneklippere finder rundt i haven uden en kanttråd.

(mere…)
Smarthome-produkter sælger som varmt brød

KORT NYT: Salget af smarthome-produkter går godt og det vurderes, at 130 millioner hjem har mindst én smart-højttaler nu, det viser en ny rapport fra analysefirma.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram