Nothing Phone 1 kommer til Danmark

Snart kan du købe Nothing Phone 1 i Danmark – den hypede telefon som kun få kender til.

Nothing Phone (1)
Nothing Phone 1 (Grafik: MereMobil.dk)

En ny Android-telefon lander på det danske marked. Nothing Phone 1 er navnet, som foreløbigt er totalt ukendt for de fleste. Alligevel tager CBB Mobil og Telenor, der er i familie med hinanden, en chance og introducerer telefonen for kunderne.

I en fælles pressemeddelelse fortælles, at forsalget af Nothing Phone 1 begynder den 12. juli 2022 klokken 18. Fra den 21. juli kan telefonen findes i frit salg.

I pressemeddelelsen kaldes mobilen for ”den noget nær mest hypede telefon lige nu”.

LÆS ANMELDELSE: Kan Nothing Phone 1 noget?

CBB annonceblok

KØB NOTHING PHONE 1: Du kan læse mere om telefonen og bestille Nothing Phone 1 her.

CBB

Kendte personer bag

Det er ufatteligt dyrt at udvikle og producere en telefon. Dertil kommer marketingsdelen, som skal gøre telefonen kendt. Prisen her er også vanvittig – særligt hvis telefonen skal ud i mange lande.

Pengetanken bag Nothing er i orden. Ejerkredsen består af Steve Huffman, der grundlagde Reddit, Kevin Lin der var med til at grundlægge Twitch, grundlægger af Web Summit Paddy Cosgrave samt youtuberen Casey Neistat, der har over 12 millioner abonnenter.

Carl Pei, der var med til at grundlægge OnePlus under techkoncernen BBK Electronics, er også med bag Nothing. Det er uklart, hvor stor hans formue er. Rundt på nettet er 1,5 millioner dollars nævnt. Andre steder nævnes 22,9 millioner dollars. Uanset hvad så er han en af drivkræfterne i organisationen.

Steve Huffman vurderes til at have en formue på omkring 10 millioner dollars.

ANDERLEDES?: Nothing Phone 1 skal være anderledes og telefonen skal ”gentænkes” har været nævnt i teaserne for telefonen. Tiden må vise om Nothing rent faktisk er anderledes end de telefoner, der allerede nu findes på markedet.

Ikke en highend-telefon

Nothing har ikke offentliggjort specifikationer, varianter og pris endnu.

Rygterne der er sat i omløb, sandsynligvis af firmaet selv som et led i en stor marketingsplan, peger ikke i retning af en highend-telefon.

For kort tid siden kom et screenshot fra benchmarkprogrammet Geekbench 5 i omløb. Dette fortæller om følgende specifikationer på Nothing Phone 1.

  • Processor: Qualcomm Snapdragon 778G+
  • Grafikchip: Adreno 642L
  • RAM: 8 GB

Andre rygter tilføjer følgende:

  • Skærm: 6,55 tommer, OLED, 120 Hz
  • Kamera: 50 megapixles hovedsensor, 12 megapixels ultra vidvinkel
  • Batteri: 4.500 mAh med 45 watt opladning

Hvad koster Nothing Phone 1?

Som nævnt er prisen på Nothing Phone 1 ikke nævnt endnu. Holder rygterne om processoren stik, vil Nothing Phone 1 få samme processor og chipset som Motorola Edge 30.

Så mon ikke introduktionsprisen på Nothing Phone 1 vil ligge omkring 3.499 og 3.999 kroner? Det er mit bedste bud lige nu – baseret på rygterne.

Den 12. juli 2022 kan Nothing Phone 1 forudbestilles. Vi må formode, at både pris og specifikationer er tilgængelige der.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Det er langt fra første gang, at kendte personer forsøger at lave en telefon. Android-medstifteren Andy Rubin forsøgte sig i 2017 med Essential Phone. Tre år senere blev projektet lukket ned. Resterne fra Essential er overtaget af Essential.

Nothing Phone 2a er en realitet

Nothing har annonceret deres nyeste Nothing Phone 2a. Læs om den her.

(mere…)
Nothing Phone 2 er en realitet – se specifikationerne

Nothing er klar med anden generation af deres smartphone. Navnet er som ventet Nothing Phone 2. Se specifikationer og pris her.

(mere…)
Nothing Phone 2 bliver dyrere end forventet

Om få uger offentliggøres Nothing Phone 2, der nok bliver noget dyrere end forventet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – lanceringen bekræftet

Lanceringen af efterfølgeren til Nothing Phone 1 er snart på vej. Datoen for lanceringen af Nothing Phone 2 er bekræftet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – flere specifikationer bekræftet

Sidste år kom Nothing Phone 1. I år lander efterfølgeren, der ventes at få navnet Nothing Phone 2. Flere specifikationer er afsløret. Se dem her.

(mere…)
Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram