Nothing Phone 1 er spottet på video

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om den kommende smartphone fra Nothing. En video viser nu mere af selve telefonen.

Nothing og Flipkart har afsløret et billede, som viser hele bagsiden af Nothing Phone (1) (Foto: Flipkart/Nothing)
Nothing og Flipkart har afsløret et billede, som viser hele bagsiden af Nothing Phone 1 (Foto: Flipkart/Nothing)

Bagsiden på den kommende smartphone fra producenten Nothing er allerede afsløret. Nu viser en video, at den kan lyse på bagsiden. Det er uvist om det er en notifikationslys. Sikkert er det dog, at noget lyser op omkring kameramodulet og ved nogle af komponenterne i bunden af telefonen. Hvad der får det til at lyse, det er i skrivende stund uvist.

LÆS OGSÅ: Nothing Phone 1 – sådan ser den ud

Nogle telefoner har forskelligt notifikations LED-light – ofte på fronten. OnePlus har eksempelvis også noget, der hedder Horizon Lights, som kan programmeres til at lyse hjørnerne op på telefonen i forskellige farver.

LÆS ANMELDELSE: Kan Nothing Phone 1 noget?

Nothing har afholdt et surprise event for Nothing Phone 1 i Schweiz og gav dermed nogle få journalister muligheden for at få et smugkig på den kommende telefon. Det skriver Android Authority.

Den tyske tech-journalist og YouTuber Rafael Zeier viser lidt omkring den nye Nothing Phone 1 i videoen herunder. Der er ikke tale om “hands-on”, da telefonen er indrammet i Plexiglas.

MereMobil.dk venter spændt på lanceringen af Nothing Phone 1, som præsenteres tirsdag den 12. juli 2022. Det er i skrivende stund uvist om telefonen kommer på det danske marked.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Nothing har slået sig op på, at de vil være anderledes end de andre. Spørgsmålet er, om de får succes med det.

Nothing Phone 2 er en realitet – se specifikationerne

Nothing er klar med anden generation af deres smartphone. Navnet er som ventet Nothing Phone 2. Se specifikationer og pris her.

(mere…)
Nothing Phone 2 bliver dyrere end forventet

Om få uger offentliggøres Nothing Phone 2, der nok bliver noget dyrere end forventet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – lanceringen bekræftet

Lanceringen af efterfølgeren til Nothing Phone 1 er snart på vej. Datoen for lanceringen af Nothing Phone 2 er bekræftet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – flere specifikationer bekræftet

Sidste år kom Nothing Phone 1. I år lander efterfølgeren, der ventes at få navnet Nothing Phone 2. Flere specifikationer er afsløret. Se dem her.

(mere…)
Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Nothing Ear (2) headset – lanceringsdato afsløret

KORT NYT: Så er det bekræftet, at Nothing Ear (2) lanceres senere denne måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram