Nothing Phone 1 er spottet på video

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om den kommende smartphone fra Nothing. En video viser nu mere af selve telefonen.

Nothing og Flipkart har afsløret et billede, som viser hele bagsiden af Nothing Phone (1) (Foto: Flipkart/Nothing)
Nothing og Flipkart har afsløret et billede, som viser hele bagsiden af Nothing Phone 1 (Foto: Flipkart/Nothing)

Bagsiden på den kommende smartphone fra producenten Nothing er allerede afsløret. Nu viser en video, at den kan lyse på bagsiden. Det er uvist om det er en notifikationslys. Sikkert er det dog, at noget lyser op omkring kameramodulet og ved nogle af komponenterne i bunden af telefonen. Hvad der får det til at lyse, det er i skrivende stund uvist.

LÆS OGSÅ: Nothing Phone 1 - sådan ser den ud

Nogle telefoner har forskelligt notifikations LED-light – ofte på fronten. OnePlus har eksempelvis også noget, der hedder Horizon Lights, som kan programmeres til at lyse hjørnerne op på telefonen i forskellige farver.

LÆS ANMELDELSE: Kan Nothing Phone 1 noget?

Nothing har afholdt et surprise event for Nothing Phone 1 i Schweiz og gav dermed nogle få journalister muligheden for at få et smugkig på den kommende telefon. Det skriver Android Authority.

Den tyske tech-journalist og YouTuber Rafael Zeier viser lidt omkring den nye Nothing Phone 1 i videoen herunder. Der er ikke tale om "hands-on", da telefonen er indrammet i Plexiglas.

MereMobil.dk venter spændt på lanceringen af Nothing Phone 1, som præsenteres tirsdag den 12. juli 2022. Det er i skrivende stund uvist om telefonen kommer på det danske marked.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Nothing har slået sig op på, at de vil være anderledes end de andre. Spørgsmålet er, om de får succes med det.

Nothing Phone 1 test | Ikke noget særligt

TEST: Nothing Phone 1 har desværre en del børnesygdomme og er ikke afgørende anderledes end sine konkurrenter.

(mere…)
Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Her er Nothing Phone 1 – specifikationer og detaljer

Nothing Phone 1 er en spændende mellemklassemobil med trådløs opladning og fancy-lysshow på bagsiden. Derudover minder den om OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Pressefotos af Nothing Phone 1 er lækket

GALLERI: Se billederne der er lækket af den kommende Nothing Phone 1.

(mere…)
Nothing Phone 1 kommer til Danmark

Snart kan du købe Nothing Phone 1 i Danmark – den hypede telefon som kun få kender til.

(mere…)
Nothing Phone 1 bliver for særlig inviterede

Det tyder på, at Nothing Phone 1 lanceres med samme strategi, som OnePlus startede med; via invitationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram