Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

Den danske kørekort-app har rundet 2 millioner downloads (Kilde: Digitaliseringsstyrelsen)
Den danske kørekort-app har rundet 2 millioner downloads (Kilde: Digitaliseringsstyrelsen)

En af de apps, som jeg havde set frem til foruden Sundhedskort-appen, det var kørekort-appen. Det var der umiddelbart også andre som havde. Appen har nemlig nu rundet 2 millioner downloads. Det oplyste Digitaliseringsstyrelsen tidligere på ugen i et opslag på Facebook.

GUIDE: Kørekort-appen på mobilen - sådan gør du

Det er også en app, der bruges mange gange om dagen. Faktisk har den mere end 42.000 anvendelser på en gennemsnitsdag, lyder det fra Digitaliseringsstyrelsen.

Måske er succeen opnået fordi brugerne kan benytte appen flere steder - pakkeshoppen, hvor man skal benytte billed-id som legitimation eller hvis du stoppes af politiet i en rutinekontrol.

Der er dog en ting, som jeg personligt synes er træls ved kørekort-appen. Og det er, at den kun virker, hvis du har et gyldigt dansk pas, da chippen i passet scannes ved opsætningen af det digitale kørekort. Der kan også være andre grunde til, at du ikke kan få Kørekort-appen.

LÆS OGSÅ: Disse kan IKKE få Kørekort appen

På Digitaliseringsstyrelsens Facebook opslag er der også en bruger, der klager over, at hun ikke kan få det digitale kørekort, da hendes senest udstedte kørekort er grønlandsk, men hun har et dansk kørekort også.

Den fejl bekræfter Digitaliseringsstyrelsen og oplyser, at de arbejder på en løsning for den udfordring, som borgere der både har et gyldigt dansk og grønlandsk kørekort oplever.

Mere til historien

Kørekort-appen er udviklet i samarbejde mellem Digitaliseringsstyrelsen, Transportministeriet, Færdselsstyrelsen, Justitsministeriet og Rigspolitiet.

Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Call of Duty: Warzone kommer til iOS

Det blev teaset ved Apples gaming-event - og nu er Call of Duty snart klar med Warzone til iOS.

(mere…)
Her er alternativerne til lukket fartkontrol-app

TIP: Her er 3 alternativer til Fartkontrol.nu fra Saphe. De to af dem er uden løbende abonnement.

(mere…)
Afstemnings-app droppes til børne-MGP

MGP bliver uden DR's afstemnings-app, som følge af stemmekaos ved Dansk Melodi Grand Prix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram