Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

Den danske kørekort-app har rundet 2 millioner downloads (Kilde: Digitaliseringsstyrelsen)
Den danske kørekort-app har rundet 2 millioner downloads (Kilde: Digitaliseringsstyrelsen)

En af de apps, som jeg havde set frem til foruden Sundhedskort-appen, det var kørekort-appen. Det var der umiddelbart også andre som havde. Appen har nemlig nu rundet 2 millioner downloads. Det oplyste Digitaliseringsstyrelsen tidligere på ugen i et opslag på Facebook.

GUIDE: Kørekort-appen på mobilen - sådan gør du

Det er også en app, der bruges mange gange om dagen. Faktisk har den mere end 42.000 anvendelser på en gennemsnitsdag, lyder det fra Digitaliseringsstyrelsen.

Måske er succeen opnået fordi brugerne kan benytte appen flere steder - pakkeshoppen, hvor man skal benytte billed-id som legitimation eller hvis du stoppes af politiet i en rutinekontrol.

Der er dog en ting, som jeg personligt synes er træls ved kørekort-appen. Og det er, at den kun virker, hvis du har et gyldigt dansk pas, da chippen i passet scannes ved opsætningen af det digitale kørekort. Der kan også være andre grunde til, at du ikke kan få Kørekort-appen.

LÆS OGSÅ: Disse kan IKKE få Kørekort appen

På Digitaliseringsstyrelsens Facebook opslag er der også en bruger, der klager over, at hun ikke kan få det digitale kørekort, da hendes senest udstedte kørekort er grønlandsk, men hun har et dansk kørekort også.

Den fejl bekræfter Digitaliseringsstyrelsen og oplyser, at de arbejder på en løsning for den udfordring, som borgere der både har et gyldigt dansk og grønlandsk kørekort oplever.

Mere til historien

Kørekort-appen er udviklet i samarbejde mellem Digitaliseringsstyrelsen, Transportministeriet, Færdselsstyrelsen, Justitsministeriet og Rigspolitiet.

WhatsApp går i public beta til desktop 

WhatsApp har ikke tidligere haft en desktop version af deres app, men det ændre sig nu. 

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Elly er et gratis alternativ til ”Min Strøm”

En konkurrent til "Min Strøm" er klar. Se nærmere på appen Elly, der er gratis at bruge.

(mere…)
Hvad koster gas? Denne app holder øje med gasprisen

Ny app hjælper gaskunder med holde øje med om indsatsen for at spare giver de ønskede resultater.

(mere…)
Flere tusind har hentet ny gratis el-app

To Kollegaer fra Kolding vil holde fast i, at deres nye el-app er gratis.

(mere…)
EU: Nu skal iPhone være mere åben

EU har strammet reglerne. Det betyder, at Apple skal åbne for andre app-butikker end App Store. Andre teknologier er også i spil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram