Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

Den danske kørekort-app har rundet 2 millioner downloads (Kilde: Digitaliseringsstyrelsen)
Den danske kørekort-app har rundet 2 millioner downloads (Kilde: Digitaliseringsstyrelsen)

En af de apps, som jeg havde set frem til foruden Sundhedskort-appen, det var kørekort-appen. Det var der umiddelbart også andre som havde. Appen har nemlig nu rundet 2 millioner downloads. Det oplyste Digitaliseringsstyrelsen tidligere på ugen i et opslag på Facebook.

GUIDE: Kørekort-appen på mobilen - sådan gør du

Det er også en app, der bruges mange gange om dagen. Faktisk har den mere end 42.000 anvendelser på en gennemsnitsdag, lyder det fra Digitaliseringsstyrelsen.

Måske er succeen opnået fordi brugerne kan benytte appen flere steder - pakkeshoppen, hvor man skal benytte billed-id som legitimation eller hvis du stoppes af politiet i en rutinekontrol.

Der er dog en ting, som jeg personligt synes er træls ved kørekort-appen. Og det er, at den kun virker, hvis du har et gyldigt dansk pas, da chippen i passet scannes ved opsætningen af det digitale kørekort. Der kan også være andre grunde til, at du ikke kan få Kørekort-appen.

LÆS OGSÅ: Disse kan IKKE få Kørekort appen

På Digitaliseringsstyrelsens Facebook opslag er der også en bruger, der klager over, at hun ikke kan få det digitale kørekort, da hendes senest udstedte kørekort er grønlandsk, men hun har et dansk kørekort også.

Den fejl bekræfter Digitaliseringsstyrelsen og oplyser, at de arbejder på en løsning for den udfordring, som borgere der både har et gyldigt dansk og grønlandsk kørekort oplever.

Mere til historien

Kørekort-appen er udviklet i samarbejde mellem Digitaliseringsstyrelsen, Transportministeriet, Færdselsstyrelsen, Justitsministeriet og Rigspolitiet.

Populær el-app koster nu penge at bruge

Min Strøm ændrer i vilkårene. Det betyder, at flere funktioner nu vil koste penge at benytte.

(mere…)
Stigende priser gør el-apps populære

Priserne på el er vildt høje. Det har gjort populariteten af el-apps meget stor, som er blandt de mest downloadede.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram