Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

Den danske kørekort-app har rundet 2 millioner downloads (Kilde: Digitaliseringsstyrelsen)
Den danske kørekort-app har rundet 2 millioner downloads (Kilde: Digitaliseringsstyrelsen)

En af de apps, som jeg havde set frem til foruden Sundhedskort-appen, det var kørekort-appen. Det var der umiddelbart også andre som havde. Appen har nemlig nu rundet 2 millioner downloads. Det oplyste Digitaliseringsstyrelsen tidligere på ugen i et opslag på Facebook.

GUIDE: Kørekort-appen på mobilen - sådan gør du

Det er også en app, der bruges mange gange om dagen. Faktisk har den mere end 42.000 anvendelser på en gennemsnitsdag, lyder det fra Digitaliseringsstyrelsen.

Måske er succeen opnået fordi brugerne kan benytte appen flere steder - pakkeshoppen, hvor man skal benytte billed-id som legitimation eller hvis du stoppes af politiet i en rutinekontrol.

Der er dog en ting, som jeg personligt synes er træls ved kørekort-appen. Og det er, at den kun virker, hvis du har et gyldigt dansk pas, da chippen i passet scannes ved opsætningen af det digitale kørekort. Der kan også være andre grunde til, at du ikke kan få Kørekort-appen.

LÆS OGSÅ: Disse kan IKKE få Kørekort appen

På Digitaliseringsstyrelsens Facebook opslag er der også en bruger, der klager over, at hun ikke kan få det digitale kørekort, da hendes senest udstedte kørekort er grønlandsk, men hun har et dansk kørekort også.

Den fejl bekræfter Digitaliseringsstyrelsen og oplyser, at de arbejder på en løsning for den udfordring, som borgere der både har et gyldigt dansk og grønlandsk kørekort oplever.

Mere til historien

Kørekort-appen er udviklet i samarbejde mellem Digitaliseringsstyrelsen, Transportministeriet, Færdselsstyrelsen, Justitsministeriet og Rigspolitiet.

Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
NemID’s nedlukning er udskudt – MitID volder problemer

Mange danskere har endnu ikke fået MitID, men nu udskydes fristen med 4 måneder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram