En teaser for Nothing Phone 1 giver hint om design

Den kommende smartphone fra Nothing er endnu hemmelig, men Nothing teaser nu lidt for designet.

Nothing har lagt en teaser op på Twitter, hvor man ser toppen af bagsiden på den kommende telefon. Men de to undulater dækker også lidt. (Kilde: Nothing)

Der har været spekulationer og rygter ude omkring den kommende telefon fra Nothing. Og nu har Nothing selv lagt et billede ud på Twitter med en lille teaser for designet på telefonen.

LÆS OGSÅ: OnePlus-stifter er klar med ”ingenting” – NothingPå billedet ses ”toppen” af telefonens bagside, hvorpå to blå undulater sidder og hygger sig.

Det er dog begrænset, hvor meget af telefonen man kan se. Men der har floreret rygter om, at bagsiden vil være gennemsigtig så man kan se de forskellige komponenter.

Der har florret rygter om, at man ville kunne se nøglekomponenter, som kameramodul, trådløs opladningsspole m.m. Om det er tilfældet, vil jeg ud fra billedet have svært ved at bedømme. Sikkert er det dog, at man kan se en skrue omkring kameramodulet, så måske rygterne holder stik.

Kigger vi på designet af Nothings earBuds, så er de også lidt anderledes end de fleste. Du kan se et billede herunder.

Nothing Ear (1) (Foto: Nothing)
Nothing Ear 1 (Foto: Nothing)

Nothing afholder lanceringsevent for Nothing Phone 1 tirsdag den 12. juli 2022 klokken 17.00 dansk tid. MereMobil.dk er spændt på om den er ”something”.

VIND EN POWERBANK ⚡️ Modtag de seneste nyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Det blev offentliggjort i oktober 2020, at Carl Pei havde forladt OnePlus.

Nothing Phone 2a er en realitet

Nothing har annonceret deres nyeste Nothing Phone 2a. Læs om den her.

(mere…)
Nothing Phone 2 er en realitet – se specifikationerne

Nothing er klar med anden generation af deres smartphone. Navnet er som ventet Nothing Phone 2. Se specifikationer og pris her.

(mere…)
Nothing Phone 2 bliver dyrere end forventet

Om få uger offentliggøres Nothing Phone 2, der nok bliver noget dyrere end forventet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – lanceringen bekræftet

Lanceringen af efterfølgeren til Nothing Phone 1 er snart på vej. Datoen for lanceringen af Nothing Phone 2 er bekræftet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – flere specifikationer bekræftet

Sidste år kom Nothing Phone 1. I år lander efterfølgeren, der ventes at få navnet Nothing Phone 2. Flere specifikationer er afsløret. Se dem her.

(mere…)
Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram