En teaser for Nothing Phone 1 giver hint om design

Den kommende smartphone fra Nothing er endnu hemmelig, men Nothing teaser nu lidt for designet.

Nothing har lagt en teaser op på Twitter, hvor man ser toppen af bagsiden på den kommende telefon. Men de to undulater dækker også lidt. (Kilde: Nothing)

Der har været spekulationer og rygter ude omkring den kommende telefon fra Nothing. Og nu har Nothing selv lagt et billede ud på Twitter med en lille teaser for designet på telefonen.

LÆS OGSÅ: OnePlus-stifter er klar med ”ingenting” - NothingPå billedet ses ”toppen” af telefonens bagside, hvorpå to blå undulater sidder og hygger sig.

Det er dog begrænset, hvor meget af telefonen man kan se. Men der har floreret rygter om, at bagsiden vil være gennemsigtig så man kan se de forskellige komponenter.

Der har florret rygter om, at man ville kunne se nøglekomponenter, som kameramodul, trådløs opladningsspole m.m. Om det er tilfældet, vil jeg ud fra billedet have svært ved at bedømme. Sikkert er det dog, at man kan se en skrue omkring kameramodulet, så måske rygterne holder stik.

Kigger vi på designet af Nothings earBuds, så er de også lidt anderledes end de fleste. Du kan se et billede herunder.

Nothing Ear (1) (Foto: Nothing)
Nothing Ear 1 (Foto: Nothing)

Nothing afholder lanceringsevent for Nothing Phone 1 tirsdag den 12. juli 2022 klokken 17.00 dansk tid. MereMobil.dk er spændt på om den er ”something”.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det blev offentliggjort i oktober 2020, at Carl Pei havde forladt OnePlus.

Nothing Phone 1 test | Ikke noget særligt

TEST: Nothing Phone 1 har desværre en del børnesygdomme og er ikke afgørende anderledes end sine konkurrenter.

(mere…)
Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Her er Nothing Phone 1 – specifikationer og detaljer

Nothing Phone 1 er en spændende mellemklassemobil med trådløs opladning og fancy-lysshow på bagsiden. Derudover minder den om OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Pressefotos af Nothing Phone 1 er lækket

GALLERI: Se billederne der er lækket af den kommende Nothing Phone 1.

(mere…)
Nothing Phone 1 kommer til Danmark

Snart kan du købe Nothing Phone 1 i Danmark – den hypede telefon som kun få kender til.

(mere…)
Nothing Phone 1 bliver for særlig inviterede

Det tyder på, at Nothing Phone 1 lanceres med samme strategi, som OnePlus startede med; via invitationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram