Xiaomi spiller et sikkert kort – tæt på Xiaomi 12

VIDEO: Xiaomi 12 er kompakt, men yder alligevel som en topmodel, hvor pris og kvalitet balancerer flot.

Xiaomi 12 er bygget på den samme processorplatform som Xiaomi 12 Pro og Qualcomm Snapdragon 8-platformen yder bare fantastisk.  Vi taler topmodel-niveau selvom prisen er nede i 5.999 kroner.

Grafikken er flydende med op til 120 opdateringer i sekundet og generelt er skærmoplevelsen virkelig god.

Xiaomi 12 er godt bygget og lidt mindre end Xiaomi 12 Pro. Xiaomi har beklædt bagsiden med Gorilla Glass, men overfalden er ‘frosted’ og dermed ikke så glat. Det giver en god komfort i hånden.

Batteriet holder en hel dag, men du skal oplade hver nat. Der ligger en 67 watt oplader i salgspakken, der klarer en fuld opladning på 40 minutter.

Et kamera med få begrænsninger

Kameraet er uden tvivl bedre i Xiaomi 12 Pro, men Xiaomi 12-kameraet gør det heller ikke dårligt. Jeg savner mest muligheden for minimum 2x optisk zoom, der med få skridt tager dine billeder et skridt videre.

Videooptageren skuffer ikke og som på storebroren kommer også Xiaomi 12 også med den vildeste stabilisator, der giver megaflydende videooptagelser. Også når du skyder i 4K 60 fps.

Holder hele vejen

Det kan godt være at Xiaomi 12 Pro er flagskibet, men jeg vil vove den påstand at Xiaomi 12 absolut også er med i toppen.

Der er tale om en komplet pakke, med det bedste chipset Qualcomm har at byde på og RAM nok til at du ikke kommer til at mangle, lækker skærm og god lyd samt kameraer, der yder fornuftigt.

Det hele er pakket ind i et flot design, der er kompakt og let at bruge med en hånd.

5,5 ud af 6 stjerner.

Vil du have større skærm, større batteri og mere RAM, så er det Motorola Edge 30 Pro, du skal vælge i dette prisleje.

Du kan læse hele anmeldelsen af Xiaomi 12 her.

Mere til historien

Hvis du er hooked på Xiaomis mobilunivers, men vil have en billigere telefon, så tjek min videoanmeldelse af Xiaomi Redmi Note 11 Pro.

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram