OnePlus Nord 3 dukker op

Lanceringen af OnePlus Nord 3 er formegentlig tæt på. Den er i hvert fald netop spottet på OnePlus’ hjemmeside.

OnePlus Nord 2 5G
OnePlus Nord 2 5G får måske snart en efterfølger, der formegentlig vil få navnet OnePlus Nord 3 (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne svirrer netop nu i stor stil. Tipster Mukul Sharma har nemlig spottet OnePlus Nord 3 på den officielle OnePlus India hjemmeside.Han har ikke spottet billeder eller specifikationer, men det tyder altså på, at OnePlus Nord 3 er på vej. Der har også længe været spekulationer om OnePlus Nord 3.

OnePlus Nord 3 får måske 150 watts opladning

Nu varer det måske ikke så længe.

OnePlus Nord 3 ventes at blive OnePlus’ næste store midrange-hit. Der har i øvrigt også været snak om en OnePlus Nord 2T – om det er én og samme telefon er dog uvist.

Det er ukendt om OnePlus Nord 3 vil komme til salg på det indiske marked før, at den kommer herhjemme. Men der florerer rygter om, at den vil debutere i juni eller juli og går under kodenavnet Meili. Det skriver Android Authority.

MediaTek og 90 Hz

Holder de lækkede specifikationer stik, så kan man se frem til en MediaTek Dimensity 8000 processor, AMOLED-skærm med 90 Hz opdateringshastighed, 4.500 mh batteri og hurtigopladning på enten 80 watt eller 150 watt. Flere af disse ting matcher også OnePlus 10R, så OnePlus Nord 3 kan altså have en del ligheder med den.

Foruden OnePlus Nord 3 ventes det også, at OnePlus er klar med et ”Nord”-smartwatch. Det ventes, at det skal henvende sig til de købere, der ønsker et smartwatch, men ikke vil betale alt for meget for dem. Lidt i lighed med Apple Watch SE, som har basisfunktionerne og dermed en lavere pris end Apple Watch Series 7.

OnePlus Nord smartwatch rygtes på vej

OnePlus har ikke selv meldt noget officielt ud omkring kommende lanceringer.

Herunder kan du se vores anmeldelse af OnePlus Nord 2, der stadig er en fin telefon.

Mere til historien

OnePlus 10R er også på vej. Om den kommer til Danmark er dog uvist i skrivende stund. Du kan læse mere om OnePlus 10R her.

Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram