OnePlus 10R på vej med eksklusivt MediaTek chipset

Snart vil OnePlus løfte sløret for den kommende OnePlus 10R. Det er ikke kun det eksklusive chipset, der gør 10R spændende.

MediaTek_Dimensity_8100_Max
OnePlus 10R kommer med et MediaTek chipset, eksklusivt tilpasset OnePlus (Foto: OnePlus)

OnePlus har netop bekræftet specifikationerne på deres næste flagskib, OnePlus 10R, der vil blive lanceret i Indien den 28. april 2022. Det skriver 91mobiles.

Enheden vil blive drevet at MediaTeks nyeste Dimensity 8100-Max chipset. Dette er en variant af Dimensity 8100, som er helt eksklusivt tilpasset til OnePlus. OnePlus fortæller at chipsettet vil have en 8 kernet 2,85 Ghz. CPU og den seneste Mali-G610 MC6 GPU, der angiveligt er 20 procent hurtigere end dens forgænger.

Den tilpassede processorversion vil dog i praksis nok betyde temmelig lidt for slutbrugerne.

Lynhurtig opladning

Med OnePlus 10R bliver det også første gang inderne får lov at stifte bekendtskab med 150 watt SuperVooc opladning, der vil kunne oplade telefonens 4500 mAh batteri fra 0 til 100 procent på kun 17 minutter.

Telefonen kommer med en ganske imponerende specifikationsliste der udover MediaTek-chipsettet tæller en 120 Hz FHD+ E4 AMOLED skærm og et 50 megapixel triplekamerasystem og et 16 megapixel selfiekamera.

ANMELDELSE: Sådan er OnePlus 10 Pro

Den fulde pakke af specifikationer

OnePlus_10R_Back
OnePlus 10R skal angiveligt have et 50 megapixel triplekamerasystem (Foto: OnePlus)

OnePlus har tidligere bekræftet, at enheden kommer i varianter med 8 eller 12 GB RAM og op til 256 GB UFS 3.1 lagerplads. Det forventes yderligere, at OnePlus 10R vil have stereohøjtalere med support for Dolby Audio, en fingeraftrykslæser under skærmen, 5G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC og køre Oxygen OS12, baseret på Android 12.

Der er ikke meldt priser ud, men det forlyder at den kommer i farverne Sierra Black, Green og Arctic Glow.

Om det er en telefon i får at se på vores breddegrader, er i skrivende stund uvist, men vi holder øje her på MereMobil.dk.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Se testen af OnePlus 10 Pro

Mere til historien

Sammen med OnePlus 10R kommer OnePlus Nord CE 2 også til det indiske marked den 28. april. En telefon John G. beskriver som værende hverken fugl eller fisk.

OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Her er OnePlus 11 

OnePlus 11 kommer snart til Danmark. Her er specifikationerne.

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Forsalget af OnePlus 11 slår tidligere rekorder i Kina

OnePlus 11 kan snart købes i Kina. Allerede nu lader 11'eren til at blive en succes. Forsalget har slået alle rekorder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram