Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

Fortnite_Xbox_Cloud_Gaming
Fortnite er tilbage iOS og iPadOS enheder, via Xbox Cloud Gaming (Foto: Microsoft)

Microsoft annoncerede i sidste uge, at Fortnite er tilgængeligt gennem deres Xbox Cloud Gaming. Hvilket betyder, at uanset om du er på iPhone, iPad, Android eller PC, kan du spille Fortnite.

Microsofts nye partnerskab med Epic betyder også, at Fortnite er det første free-to-play spil på Xbox Cloud Gaming.

Det vil sige at det eneste du behøver er en Microsoft konto og en enhed der kører iOS, iPadOS eller Windows og naturligvis en internetforbindelse.

En god internetforbindelse er et krav

Og det med internetforbindelsen er vigtigt, for som navnet Xbox Cloud Gaming antyder, foregår alt i skyen.

Det eneste du skal gøre, er at gå ind på Xbox.com/play og logge på. Så er du klar til at spille. Og du vælger selv om du vil styre via skærmen eller tilslutte en controller.

Fortnite_Cloud_gaming_ingame
Fortnite fungerer overraskende godt via skyen, så længe din internetforbindelse er god (Foto: MereMobil.dk)

Jeg har prøvet det

Jeg har selvfølgelig været inde og prøve det af og jeg er positivt overrasket.

Der er rigtigt mange spil, der fungerer fint med cloud gaming, men jeg havde mine betænkeligheder ved en first person shooter, hvor reaktionstid er vigtig og lag er din fjende. Men det fungerer fint, så længe din forbindelse til nettet er stabil og hurtig.

Xbox Cloud Gaming er i skrivende stund tilgængelig i hele 26 lande og Danmark er et af dem.

Det er altså gode nyheder Fortnite spillere, der er benytter Apples enheder, da det ikke ser ud til at Apple har nogen planer om at lukke Epic ind i deres App Store igen foreløbig.

Men andre, med for eksempel ældre computere, kan også nyde godt af at kunne spille nyere spil via cloud baserede tjenester som Xbox Cloud Gaming.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

GeForce Now, en anden cloud baseret spil tjeneste, har også testet Fortnite på iPhones og iPads, men det foregår indtil videre i en lukket betatest.

Microsoft inviterer til event i oktober

Microsoft har sendt invitationerne ud til et nyt event, som finder sted i oktober. Måske nye Surface-produkter er på vej.

(mere…)
Videoer af Grand Theft Auto 6 er lækket

Fans af det populære GTA-spil kan glæde sig. Det tyder på, at GTA 6 er på trapperne. Vidoer er lækket.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Nyt fodboldunivers klar på Roblox

Den populære spilplatform Roblox kan byde velkommen til et nyt fodboldspil, som ”stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas”.

(mere…)
Sega retro-konsol lanceres i oktober

Sony har tidligere sendt en retro-konsol på markedet og nu er turen kommet til Sega, der til oktober er klar med Sega Mega Drive 2.

(mere…)
Designet på Asus ROG Phone 6D Ultimate afsløret

Flere gamertelefoner på vej fra Asus i nær fremtid. Designet er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram