Se brugerfladen på Motorola Edge 30 Pro

VIDEO: Hvordan ser menuerne og brugerfladen ud på Motorola Edge 30 Pro ud? Kom tæt på brugeroplevelsen i Edge 30 Pro her.

Blandt Android-telefoner skelnes der mellem telefoner med en rendyrket Android-oplevelse og de producenttilpassede. Rendyrket vil sige, at producenterne ikke ændrer, eller ændrer meget lidt, i den oprindelige Android-version som Googles udviklingsteam frigiver.

Samsung og Xiaomi er eksempler på to producenter, som stort set ændrer hele brugerfladen på styresystemet.

Motorola laver relativt få ændringer i brugerfladen; nogle widgets, et ur på forsiden og egne baggrundstapeter er stort set det – på overfladen.

Gemmer ændringer i en særlig Moto-app

Motorola tilbyder en række ekstrafunktioner, som ikke er standard i Android-platformen, men i stedet for at indbygge disse i brugerfladen, så har Motorola gemt dem i deres egen Moto-app.

Det er i Moto-appen, du blandt andet finder mulighed for at skærmen automatisk tænder, når telefonen løftes, eller at ringetonen går på ”vil ikke forstyrres”, når telefonen placeres med skærmen nedad.

Det fine er, at hvis ikke du vil bruge Motorolas forslag til ændringer eller nye funktioner, så kan du blot undlade at anvende appen Moto.

I ovenstående video kommer du tættere på brugerfladen i Motorola Edge 30 Pro, så du kan se hvordan menuerne virker og hvordan Moto-appen ser ud.

ANMELDELSE: Motorola Edge 30 Pro er en fed mobil til en skarp pris

Se også min video om lyden i Edge 30 Pro.

Husk at subscribe til min YouTube-kanal for flere techvideoer.

Mere til historien

Konkurrenten OnePlus har mange ændringer af Android-systemet i deres telefoner. Disse er indarbejdet som en del af indstillingerne i Android.

Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Sonos Sub Mini test | baspower til fornuftpris

TEST: Den er lille - men MEGET effektiv. Sonos Sub Mini er meget større (i lyden) end du regner med.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV test | Kompakt topmodel for kameraentusiasten

TEST: Sony er en af de få, som tilbyder en kompakt smartphone med topspecifikationer. Sony Xperia 5 IV er rigtig god, men har små skønhedsfejl.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Du vil elske denne drone - se DJI Mini 3 Pro in action

VIDEO: Kan en drone på 249 gram være til andet end leg? Svaret er JA! DJI har dronen du vil elske.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra eller OnePlus?

VIDEO: Kom tæt på Motorola Edge 30 Ultra og hør hvorfor valget står mellem Motorola og OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram