OnePlus klar med to nye modeller

OnePlus har netop lanceret OnePlus 10R og OnePlus Nord CE 2 Lite 5G. Det er i skrivende stund uvist, om modellerne kommer til Danmark.

OnePlus 10R (Foto: OnePlus)
OnePlus 10R (Foto: OnePlus)

OnePlus har i dag annonceret telefonerne OnePlus 10 R og OnePlus Nord CE 2 Lite 5G. OnePlus 10R er den globale version af OnePlus Ace, som blev lanceret i Kina sidste uge. Det skriver GSMArena.

OnePlus 10R har imponerende hurtig opladning af batteriet – den kommer desuden i to forskellige varianter, hvor forskellen er batteriet.

Den ene har nemlig hele 150 watts SUPERVOOC Endurance Edition.

Så rygtebørsen har altså ret i, at OnePlus var på vej med en telefon med 150 watts opladning. Telefonen har et batteri på 4.500 mAh, som via den nye 150 watts hurtigopladning kan gå fra 1 procent til 30 procent – på kun 3 minutter. Skal den fra 1 til 100 procent, så kan det ske på kun 17 minutter. Disse tider sker kun, hvis forholdene er optimale – men uanset hvad, så går det stærkt.

Den anden OnePlus 10R (den almindelige) kommer med 80 watts SUPERVOOC og 5.000 mAh batteri. Den kan lade batteriet fra 1 procent til 100 procent på 32 minutter.

OnePlus 10R (Foto: OnePlus)
OnePlus 10R (Foto: OnePlus)

Der sker virkelig noget med opladningen for tiden. Generelt betyder udviklingen, at man kan lade telefonen, mens man lige drikker en kop kaffe eller tager et hurtigt bad inden man skal videre.

Processoren i OnePlus 10R er MediaTek Dimensity 8100-Max. Derudover kommer den enten 8 GB eller 12 GB LPDDR5 RAM og op til 256 GB intern hukommelse. OnePlus 10R har et indbygget 3D Passive Cooling System.

OnePlus 10 Pro er kommet godt fra start

Ser vi nærmere på skærmen så er den 6,7 tommer og med 1080 x 2412 pixels opløsning. Skærmen er af typen AMOLED og har op til 120 Hz opdateringshastighed.

Kameraet har en 50 megapixels hovedsensor, 8 megapixels ultravidvinkel sensor og en 2 megapixels makrosensor. Frontkameraet er på 16 megapixels.

Telefonen kommer med Android 12 og OxygenOS 12.1. OnePlus 10R fås i farverne Sierra Black og Forrest Green. Den kommer til salg i Indien fra den 4. maj 2022.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

OnePlus Nord CE 2 Lite (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord CE 2 Lite (Foto: OnePlus)

OnePlus har også annonceret OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, der er en Lite-variant af OnePlus Nord CE 2. Den nye OnePlus Nord CE 2 Lite 5G kommer med Snapdragon 695 processor. På OnePlus Nord CE 2 er der en Dimensity 900 processor.

Skærmen er en 6,58 tommer LCD (120 Hz) mod den 6,43 tommer AMOLED (90 Hz) skærm, som er på OnePlus Nord CE 2.

Kameraet er også justeret. Sammenlignet med OnePlus Nord CE 2 er 8 megapixels ultravidvinkel kameraet fjernet. I stedet har den en 64 megapixels hovedsensor og to 2 megapixels sensorer til at hjælpe. Frontkameraet er på 16 megapixels.

Batteriet er på 5.000 mAh og det understøtter 33 watts SUPERVOOC ladning.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G kommer til salg allerede fra den 30. april.

Det er uvist om vi på et tidspunkt også får disse modeller på det danske marked.

Se testen af OnePlus Nord 2

Mere til historien

OnePlus har haft stor succes med deres OnePlus 10 Pro, som også klarede sig rigtig godt i vores anmeldelse. Den kan du læse her.

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Smartphone-skærm til regnvejr på vej

En ny teknologi er klar, som gør det muligt at bruge smartphonen i regnvejr. Første telefon med teknologien er snart i handlen.

(mere…)
OnePlus Open lækket – billeder viser nyt design

KORT NYT: Nye billeder af OnePlus Open viser et anderledes design end først antaget.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram