OnePlus 10 på vej med 150 watts opladning

OnePlus har sendt OnePlus 10 Pro på markedet, men ikke en ”OnePlus 10”. Den rygtes nu at være på vej – endda med 150 watts opladning.

OnePlus 9
OnePlus 9 (billedet) får måske snart en efterfølger, der ventes at hedde OnePlus 10.

OnePlus lancerede tidligere på året OnePlus 10 Pro, men i forbindelse med denne lancering kom der ikke en OnePlus 10.

Den gode nyhed er, at det gør der måske snart. I hvert fald hvis vi skal tro rygtebørsen og OnePlus 10 får 150 watts opladning. Det skriver Android Authority.

Rygterne svirrer altså om ekstrem hurtig opladning. Indtil videre er vores erfaring med 120 watts opladning på Xiaomi 12 Pro rigtig god – og nu tyder det altså på, at OnePlus er på vej med lignende – om end endnu hurtigere.

Det er Steve ”OnLeaks” Hemmerstoffer, der har afsløret en række af specifikationerne for standard-modellen af OnePlus 10.

Detaljer om OnePlus 10

Den vil angiveligt komme med en 6,7 tommer FHD+ OLED-skærm og 120 Hz opdateringshastighed, 4.800 mAh batteri og triplekamera. Den vil komme i varianter med mellem 8 GB og 128 GB intern hukommelse, samt 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Triplekameraet har en hovedsensor på 50 megapixels, en 16 megapixels ultravidvinkel sensor og en 2 megapixels makrosensor. Den har et frontkamera på 32 megapixels.

OnePlus 10 vil få et større batteri og hurtigere opladning end forgængeren, OnePlus 9. Det virker til, at ultravidvinkel-sensoren er en lille nedgradering.

Hemmerstoffer fortæller også, at OnePlus tester to forskellige processorer til telefonen. Rygterne svirrer om, at OnePlus tester ”næste generation” af Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 processor, som ventes at hedde Snapdragon 8 Gen 1+. Derudover skulle de også teste Mediatek Dimensity 9000 porcessoren.

Der er ingen forlydender omkring pris, salgsstart eller lignende. Det skal også nævnes, at det blot er rygter og spekulationer og OnePlus altså ikke har annonceret denne telefon officielt.

Her er vores test af OnePlus 10 Pro

Mere til historien

Hvis du ikke vil vente på, at OnePlus måske/måske ikke lancerer OnePlus 10, så kan du se nærmere på OnePlus 10 Pro. En rigtig interessant telefon, som du kan læse mere om i vores anmeldelse.

Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram