OnePlus 10 på vej med 150 watts opladning

OnePlus har sendt OnePlus 10 Pro på markedet, men ikke en ”OnePlus 10”. Den rygtes nu at være på vej – endda med 150 watts opladning.

OnePlus 9
OnePlus 9 (billedet) får måske snart en efterfølger, der ventes at hedde OnePlus 10.

OnePlus lancerede tidligere på året OnePlus 10 Pro, men i forbindelse med denne lancering kom der ikke en OnePlus 10.

Den gode nyhed er, at det gør der måske snart. I hvert fald hvis vi skal tro rygtebørsen og OnePlus 10 får 150 watts opladning. Det skriver Android Authority.

Rygterne svirrer altså om ekstrem hurtig opladning. Indtil videre er vores erfaring med 120 watts opladning på Xiaomi 12 Pro rigtig god – og nu tyder det altså på, at OnePlus er på vej med lignende – om end endnu hurtigere.

Det er Steve ”OnLeaks” Hemmerstoffer, der har afsløret en række af specifikationerne for standard-modellen af OnePlus 10.

Detaljer om OnePlus 10

Den vil angiveligt komme med en 6,7 tommer FHD+ OLED-skærm og 120 Hz opdateringshastighed, 4.800 mAh batteri og triplekamera. Den vil komme i varianter med mellem 8 GB og 128 GB intern hukommelse, samt 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Triplekameraet har en hovedsensor på 50 megapixels, en 16 megapixels ultravidvinkel sensor og en 2 megapixels makrosensor. Den har et frontkamera på 32 megapixels.

OnePlus 10 vil få et større batteri og hurtigere opladning end forgængeren, OnePlus 9. Det virker til, at ultravidvinkel-sensoren er en lille nedgradering.

Hemmerstoffer fortæller også, at OnePlus tester to forskellige processorer til telefonen. Rygterne svirrer om, at OnePlus tester ”næste generation” af Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 processor, som ventes at hedde Snapdragon 8 Gen 1+. Derudover skulle de også teste Mediatek Dimensity 9000 porcessoren.

Der er ingen forlydender omkring pris, salgsstart eller lignende. Det skal også nævnes, at det blot er rygter og spekulationer og OnePlus altså ikke har annonceret denne telefon officielt.

Her er vores test af OnePlus 10 Pro

Mere til historien

Hvis du ikke vil vente på, at OnePlus måske/måske ikke lancerer OnePlus 10, så kan du se nærmere på OnePlus 10 Pro. En rigtig interessant telefon, som du kan læse mere om i vores anmeldelse.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Vind OnePlus Nord 2T – sådan gør du

KONKURRENCE: Kunne du tænke dig at vinde den anmelderroste OnePlus Nord 2T? Så har du muligheden nu. Læs her hvordan.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram