OnePlus 10 på vej med 150 watts opladning

OnePlus har sendt OnePlus 10 Pro på markedet, men ikke en ”OnePlus 10”. Den rygtes nu at være på vej – endda med 150 watts opladning.

OnePlus 9
OnePlus 9 (billedet) får måske snart en efterfølger, der ventes at hedde OnePlus 10.

OnePlus lancerede tidligere på året OnePlus 10 Pro, men i forbindelse med denne lancering kom der ikke en OnePlus 10.

Den gode nyhed er, at det gør der måske snart. I hvert fald hvis vi skal tro rygtebørsen og OnePlus 10 får 150 watts opladning. Det skriver Android Authority.

Rygterne svirrer altså om ekstrem hurtig opladning. Indtil videre er vores erfaring med 120 watts opladning på Xiaomi 12 Pro rigtig god – og nu tyder det altså på, at OnePlus er på vej med lignende – om end endnu hurtigere.

Det er Steve ”OnLeaks” Hemmerstoffer, der har afsløret en række af specifikationerne for standard-modellen af OnePlus 10.

Detaljer om OnePlus 10

Den vil angiveligt komme med en 6,7 tommer FHD+ OLED-skærm og 120 Hz opdateringshastighed, 4.800 mAh batteri og triplekamera. Den vil komme i varianter med mellem 8 GB og 128 GB intern hukommelse, samt 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Triplekameraet har en hovedsensor på 50 megapixels, en 16 megapixels ultravidvinkel sensor og en 2 megapixels makrosensor. Den har et frontkamera på 32 megapixels.

OnePlus 10 vil få et større batteri og hurtigere opladning end forgængeren, OnePlus 9. Det virker til, at ultravidvinkel-sensoren er en lille nedgradering.

Hemmerstoffer fortæller også, at OnePlus tester to forskellige processorer til telefonen. Rygterne svirrer om, at OnePlus tester ”næste generation” af Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 processor, som ventes at hedde Snapdragon 8 Gen 1+. Derudover skulle de også teste Mediatek Dimensity 9000 porcessoren.

Der er ingen forlydender omkring pris, salgsstart eller lignende. Det skal også nævnes, at det blot er rygter og spekulationer og OnePlus altså ikke har annonceret denne telefon officielt.

Her er vores test af OnePlus 10 Pro

Mere til historien

Hvis du ikke vil vente på, at OnePlus måske/måske ikke lancerer OnePlus 10, så kan du se nærmere på OnePlus 10 Pro. En rigtig interessant telefon, som du kan læse mere om i vores anmeldelse.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Hvad koster det når mobilopladeren sidder i stikkontakten uden at oplade?
(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram