Nordisk Film+ – endnu en streamingtjeneste på vej

Elsker du danske film, så kan du glæde dig til den nye streamingtjeneste Nordisk Film+, som samler alle danske filmklassikere.

Min Bio og Dansk Filmskat+ slås sammen til den nye streamingtjeneste Nordisk Film+
Min Bio og Dansk Filmskat+ slås sammen til den nye streamingtjeneste Nordisk Film+

Nordisk Film+ er en ny dansk streamingtjeneste, der snart ser dagens lys. Du vil her fremadrettet finde Dansk Filmskat og Min Bio på Nordisk Film+.

Men du kan glæde også dig til en række danske nyere-filmklassikere som Kærlighed ved første hik, Kun en pige, Krummerne, Jagtsæson, Ternet Ninja og Afdeling Q-filmene.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

Du får også et særskilt børneunivers, hvor der er en masse indhold til børn i alderen 0-12 år. Her findes film som Bennys badekar og de nyere Far til fire-film. Mens der også kan ses børneserier som Jungledyret Hugo, Rasmus Klump og Magnus & Myggen.

Har du i dag abonnement på både Dansk Filmskat og Min Bio, så er der godt nyt. Så skal du nemlig kun fremadrettet betale prisen, som du i dag betaler for Dansk Filmskat.

Nordisk Film+ er forsøgt gjort mere brugervenlig og så er der også en række nye funktioner. Det vil være muligt at downloade film og se dem når du er på farten. Ligesom du kan lave en ”Min Liste”, hvor du tilføjer dine favoritter. Dernæst kan du gå i gang med en film og ”se videre”, når du igen har tid.

Der er ikke en konkret lanceringsdato offentliggjort endnu for Nordisk Film+, men det forlyder at det vil ske ”inden længe”.

Børnebiffen er et nyt streamingtilbud til de yngste

Prisen for et abonnement er heller ikke offentliggjort. Men det oplyses, at nuværende kunder hos enten Dansk Filmskat og Min Bio kan fortsætte deres eksisterende pris på 49 kroner om måneden, 270 kroner pr. halvår eller 468 kroner årligt. Men om denne pris vil gælde nye kunder, det er altså endnu uvist.

Mere til historien

Du kan også se, hvilke streamingtjenester danskerne benyttede flittigst i 2021.

Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Netflix varsler atter prisstigninger

2024 kan byde på prisstigninger hos Netflix.

(mere…)
Netflix fjerner det billigste abonnement

Det billigste annoncefrie abonnement er i en række lande nu blevet dyrere, da basisabonnementet ikke længere er en mulighed.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram