Nordisk Film+ - endnu en streamingtjeneste på vej

Elsker du danske film, så kan du glæde dig til den nye streamingtjeneste Nordisk Film+, som samler alle danske filmklassikere.

Min Bio og Dansk Filmskat+ slås sammen til den nye streamingtjeneste Nordisk Film+
Min Bio og Dansk Filmskat+ slås sammen til den nye streamingtjeneste Nordisk Film+

Nordisk Film+ er en ny dansk streamingtjeneste, der snart ser dagens lys. Du vil her fremadrettet finde Dansk Filmskat og Min Bio på Nordisk Film+.

Men du kan glæde også dig til en række danske nyere-filmklassikere som Kærlighed ved første hik, Kun en pige, Krummerne, Jagtsæson, Ternet Ninja og Afdeling Q-filmene.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

Du får også et særskilt børneunivers, hvor der er en masse indhold til børn i alderen 0-12 år. Her findes film som Bennys badekar og de nyere Far til fire-film. Mens der også kan ses børneserier som Jungledyret Hugo, Rasmus Klump og Magnus & Myggen.

Har du i dag abonnement på både Dansk Filmskat og Min Bio, så er der godt nyt. Så skal du nemlig kun fremadrettet betale prisen, som du i dag betaler for Dansk Filmskat.

Nordisk Film+ er forsøgt gjort mere brugervenlig og så er der også en række nye funktioner. Det vil være muligt at downloade film og se dem når du er på farten. Ligesom du kan lave en ”Min Liste”, hvor du tilføjer dine favoritter. Dernæst kan du gå i gang med en film og ”se videre”, når du igen har tid.

Der er ikke en konkret lanceringsdato offentliggjort endnu for Nordisk Film+, men det forlyder at det vil ske ”inden længe”.

Børnebiffen er et nyt streamingtilbud til de yngste

Prisen for et abonnement er heller ikke offentliggjort. Men det oplyses, at nuværende kunder hos enten Dansk Filmskat og Min Bio kan fortsætte deres eksisterende pris på 49 kroner om måneden, 270 kroner pr. halvår eller 468 kroner årligt. Men om denne pris vil gælde nye kunder, det er altså endnu uvist.

Mere til historien

Du kan også se, hvilke streamingtjenester danskerne benyttede flittigst i 2021.

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram