Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

Apple Watch Series 6 og Series 7 a
Apple Watch Series 6 (til venstre) og Series 7 (Foto: MereMobil.dk)

Det ventes, at Apple til efteråret vil præsentere den næste generation af Apple Watch, som formegentlig får navnet Series 8.

Der florerer på nuværende tidspunkt rygter og spekulationer om, hvilke features og funktioner, der vil se dagens lys på næste generation. Du kan se lidt af, hvad der rygtes vil komme, ifølge 9to5mac.

TEST: Apple Watch Series 7 | du behøver det ikke

Skærmstørrelsen

Apple Watch Series 8 ventes, at få samme skærmstørrelse som Series 7, hvilket er 41mm og 45mm.

Generelt har Apple ikke ændret meget i skærmstørrelserne over tid. Fra Den første generation til Series 3 var der 38mm og 42mm, mens der med Series 4 til Series 6 var 40mm og 44mm.

Bedre processor

Processoren blev ikke opgraderet på sidste års Apple Watch Series 7. Derfor vil det være rimelig naturligt, at Series 8 får en ny og opgraderet processor.

Får Mark Gurman fra Bloomberg ret, så kan vi vente tre nye Apple Watch modeller i år. Hvilket vil være Apple Watch SE, Apple Watch Series 8 og et Apple Watch til “ekstrem sport”.

Ny sensor

Både Bloomberg, Wall Street Journal og analytiker Ming-Chi Kuo forudser, at Apple Watch Series 8 kommer med en ny sensor. Der tales om kropstemperatur-måler.

Bedre søvn-tracking

Efter flere års ventes har Apple en indbygget ”søvn-tracker”, men den er langt fra lige så god som flere tredjeparts-apps.

Derfor ventes det, at Apple har opjusteret på dette til Apple Watch Series 8. Der er endda forventninger til, at den vil detektere søvnmønstre og søvnapnø. Batteridelen på Apple Watch skulle være det, som forhindrer nogle muligheder.

Apple har ikke meldt ud, hvad planer de har – og om der overhovedet kommer et nyt Apple Watch. Men vi vil formentlig blive lidt klogere allerede til Apples udviklerkonference WWDC 2022, som afholdes i juni måned. Her plejer de traditionen tro, at give et lille smugkig på kommende software.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Apple Watch Series 3 vil nok også blive “aflivet” i forbindelse med lanceringen af nye.

Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Apple i modvind med nye iPhone-covers
(mere…)
iPhone 15 Pro og Pro Max: Et gigantisk skridt frem i mobilfotografi og video

VIDEO: Se denne video og kom tæt på de nye foto- og videofunktioner i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

(mere…)
Har din iPhone dårlig batteritid efter opdatering? Her er (måske) svaret
(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram