Xiaomi 12-serien lanceres måske medio marts

På vore breddegrader har vi ventet længe på Xiaomi 12-serien, men nu er der måske håb inden længe. Rygterne svirrer om en europæisk lancering medio marts.

Xiaomia 12 Pro
Xiaomia 12 Pro (Foto: Xiaomi)

Det er efterhånden længe siden, at Xiaomi lancerede deres Xiaomi 12-serie på det kinesiske hjemmemarked. Men nu skal vi måske ikke væbne os med tålmodighed meget længere før den også er klar til vores markedsområde.

Så er Xiaomi 12-serien offentliggjort

Rygterne svirrer i hvert fald om, at en onlineevent den 15. marts vil betyde annonceringen af Xiaomi 12-serien på det europæiske marked og måske også andre markeder (Indien). Sådan lyder det i hvert fald ifølge kilder. Det skriver GSMArena.

Det er uvist om det gælder alle tre modeller, som blev lanceret i Kina, men hvis det er tilfældet, så er det altså modellerne: Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro og Xiaomi 12X.

Der har også været rygter om en Xiaomi 12 Mini, Xiaomi Lite og Xiaomi 12 Ultra. Om vi også ser en eller flere af de modeller, er uvist. 

Kameraet i Xiaomi 12-modellerne er med 50 megapixels sensor. Derudover kommer Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro også med Snapdragon 8 Gen 1 processoren fra Qualcomm, mens Xiaomi 12X har den ældre Snapdragon 870 processor.

Xiaomi 12 klar til lancering udenfor Kina

Xiaomi 12X er den mest budgetvenlige og får formentlig en pris på omkring 600-700 Euro. Xiaomi 12 formentlig vil koste i omegnen af 800-900 Euro og pro-modellen er selvfølgelig dyrest. Vi får nok en pris på omkring 1.000-1.200 Euro. Det er uvist, hvornår telefonerne kommer i handlen, samt hvad den danske pris bliver. 

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget officielt fra Xiaomi omkring en dansk lancering.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Xiaomi har netop lanceret to mere budgetvenlige smartphones på det danske marked, som tilhører deres Redmi Note 11-serie. Disse kommer i handlen i perioden nu til medio marts.

Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Xiaomi og Leica indgår partnerskab om mobilkamera

Huawei og Leica samarbejder ikke længere om mobilkamera-teknologi. Nu overtager Xiaomi.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram