Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

HTC U20 5G (Foto: HTC)
HTC U20 5G var den sidste telefon fra HTC. En telefon der desværre aldrig ramte det danske marked (Foto: HTC)

På trods af HTCs store rolle i smartphonens historie, er det godt fire år siden vi senest har set et reelt flagskib fra det taiwanske firma.

HTC solgte i 2018 stort set hele deres smartphoneproduktion til Google. Derfor er det svært at forestille sig, at HTC skulle kunne vende tilbage til toppen af mobilmarkedet.

Nu fortæller en ny rapport fra DigiTimes dog, at vi måske allerede i april kan få en HTC topmodel at se. Ifølge rapprorten har HTC, under den nyligt overståede Mobile World Congress, sagt, at de har planer om at lancere en ny high-end telefon i april måned.

RETRO: Dengang HTC Hero var vinderen over dem alle

Kommer måske med fokus på VR

HTC_Vive_flow
HTC VIVE Flow er et VR headset til mobilen (Foto:HTC)

Søger du efter HTC i dag, er det ikke smartphones der dukker op, men derimod virtual reality (VR) enheder som HTC Vive. Et marked HTC har omfavnet fra starten og haft stor succes på.

Med det i mente giver det også god mening, at HTC angiveligt vil integrere virtual reality, augmented reality og deres Viverse metaverse, som de fremviste i februar.

Der er dog intet der er sikkert og det hele kan bare være varm luft, men for mit vedkommende ville jeg rigtig gerne se en ny topmodel HTC. Gør HTC det rigtigt, kunne det være et friskt pust.

RETRO: HTC Touch Diamond - et mobilhit fra 2008

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Metaverse er et buzzword der for alvor blev udbredt af Mark Zuckerberg, da han annoncerede Facebooks nye onlineunivers. Det kan vel bedst beskrives som en fremtidig iteration af internettet, hvor du inviteres ind i en 3D-verden fremfor at opleve det på den flade skærm. Microsoft skulle angiveligt også arbejde deres version af et metaverse.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram