Så er der covers og tilbehør klar til iPhone SE (2022)

Apple har netop præsenteret deres nyeste generation af den populære iPhone SE. Allerede nu er tilbehørsbutikkerne klar med tilbehør til den nye iPhone SE.

iPhone SE (2022) (Foto: Apple)
iPhone SE (2022) er officiel og en række tilbehørsbutikker er klar med covers og andet tilbehør (Foto: Apple)

Tilbehørsbutikken Mobilcovers.dk er allerede nu klar med covers og lignende til den netop præsenterede iPhone SE (2022) fra Apple. 

Selvom telefonen kun lige er annonceret og været hemmelig for offentligheden indtil præsentationen, er der allerede nu en række forskellige tilbehørsprodukter klar.

Ny iPhone SE (2022) – Apple opdaterer lavpris-iPhone

Det er dog ikke en sensation. Ofte har tilbehørsbutikker, som Mobilcovers.dk, produkter klar før et produkt afsløres for offentligheden. Vi skrev tilbage i 2019, at shoppen havde tilbehør klar til endnu ikke annoncerede Samsung Galaxy S10-modeller. Det galt også Mytrendyphone.dk.

Hvor butikker som Mobilcovers.dk, Mytrendyphone.dk og andre lignende forhandlere får oplysningerne fra før lanceringen er uvist. Et eller andet sted må de dog have oplysningerne fra. For det er helt normalt, at sådanne shop har tilbehør og beskyttelsesglas før en given smartphone har fået afsløret det officielle navn.

Apple lancerer ny farve af iPhone 13

Med tilbehør er det også vigtigt, at producenterne af dette har vished for hvor knapper, opladestik m.m. er placeret, da det har stor betydning for covers. 

Og nu er Apple klar med iPhone SE (2022) og en række tilbehørsforhandlere er klar til allerede nu at sælge diverse produkter.

Mere til historien

Tilbage i 2015 skrev vi også mere om, hvordan Apple tester og godkender officielle covers. Et cover kan nemlig gøre mere skade end gavn, hvis der er ting, som ikke overholdes.

iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Mere end 2,2 milliarder aktive Apple-enheder

Ifølge Apples seneste regnskab er det iPhones og serviceydelserne, som går frem. Antallet af aktive Apple-enheder er enormt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram