Så er der covers og tilbehør klar til iPhone SE (2022)

Apple har netop præsenteret deres nyeste generation af den populære iPhone SE. Allerede nu er tilbehørsbutikkerne klar med tilbehør til den nye iPhone SE.

iPhone SE (2022) (Foto: Apple)
iPhone SE (2022) er officiel og en række tilbehørsbutikker er klar med covers og andet tilbehør (Foto: Apple)

Tilbehørsbutikken Mobilcovers.dk er allerede nu klar med covers og lignende til den netop præsenterede iPhone SE (2022) fra Apple. 

Selvom telefonen kun lige er annonceret og været hemmelig for offentligheden indtil præsentationen, er der allerede nu en række forskellige tilbehørsprodukter klar.

Ny iPhone SE (2022) – Apple opdaterer lavpris-iPhone

Det er dog ikke en sensation. Ofte har tilbehørsbutikker, som Mobilcovers.dk, produkter klar før et produkt afsløres for offentligheden. Vi skrev tilbage i 2019, at shoppen havde tilbehør klar til endnu ikke annoncerede Samsung Galaxy S10-modeller. Det galt også Mytrendyphone.dk.

Hvor butikker som Mobilcovers.dk, Mytrendyphone.dk og andre lignende forhandlere får oplysningerne fra før lanceringen er uvist. Et eller andet sted må de dog have oplysningerne fra. For det er helt normalt, at sådanne shop har tilbehør og beskyttelsesglas før en given smartphone har fået afsløret det officielle navn.

PanzerGlass skrev eksempelvis på beskyttelsesglasset til iPhone 7, at det var til ”The new iPhone”. Så havde de ikke trykt forkert navn på en masse emballage, men selve produktet passede stadig.

Apple lancerer ny farve af iPhone 13

Med tilbehør er det også vigtigt, at producenterne af dette har vished for hvor knapper, opladestik m.m. er placeret, da det har stor betydning for covers. 

Og nu er Apple klar med iPhone SE (2022) og en række tilbehørsforhandlere er klar til allerede nu at sælge diverse produkter.

Mere til historien

Tilbage i 2015 skrev vi også mere om, hvordan Apple tester og godkender officielle covers. Et cover kan nemlig gøre mere skade end gavn, hvis der er ting, som ikke overholdes.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Tilbehør til beskyttelse af mobiltelefon

Covers, beskyttelsesglas og andet tilbehør til at beskytte mobiltelefonen findes overalt. Her er hvad du skal tænke over, når du køber tilbehør til mobilen.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram