iPhone SE (2022) kan forudbestilles nu

Apple præsenterede tidligere på ugen den nye generation af iPhone SE (2022). Nu kan du forudbestille dit eksemplar.

iPhone SE (2022) (Foto: Apple)
iPhone SE (2022) Koster fra 3.999 kroner. Den kan forudbestilles fra fredag den 11. marts 2022 (Foto: Apple)

Tidligere denne uge præsenterede Apple den nye iPhone SE (2022), som kommer til salg fredag den 18. marts 2022.

Allerede nu kan du forudbestille iPhone SE på Apples officielle hjemmeside, samt hos diverse teleselskaber og forhandlere fra dags dato.

Den billigste konfiguration af iPhone SE (2022) kommer med 64 GB intern hukommelse og har en pris på 3.999 kroner uden abonnement. Du kan se nærmere på de øvrige konfigurationer her, hvor du også kan se priserne og læse mere om telefonen.

Apple oplyste under præsentationen, at der er mange Android-brugere, som skifter til iPhone, der netop vælger en iPhone SE. Og det er da også en model, hvor du får meget for pengene, mens kompromisserne er "til at klare" for de fleste.

Du får nemlig blandt andet ikke Face ID, MagSafe opladning osv. med iPhone SE (2022), men du får dog trådløs opladning.

iPhone SE (2022) har lige så mange RAM som iPhone 13

Det er også i dag, at de grønne versioner af iPhone 13 og iPhone 13 Pro-modellerne kan forudbestilles, da de også har officiel salgsstart næste fredag.

iPhone 13-serien klar i ny farvevariant

God pris på den 'gamle' iPhone SE

Tænker du i stedet, at du sagtens kan ”nøjes” med iPhone SE (2020), så kan du være heldig at finde den til en rigtig god pris.

Efter præsentationen af den nye generation er forgængeren nemlig fjernet fra Apples officielle sortiment. Det betyder også, at butikkerne sælger ud af lagrene.

Vi har set iPhone SE (2020) ned til 3.099 kroner, mens den i skrivende stund står til 3.199 kroner det billigste sted. Det er for konfigurationen med 64 GB intern hukommelse.

LÆS OGSÅ: Nu kan du spare penge på iPhone SE

Mere til historien

Foruden iPhone SE (2022) og de grønne varianter af iPhone 13-modellerne - ja så er det også i dag, at den nye iPad Air samt den nye og voldsomt dyre Mac Studio kan forudbestilles.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram