iPhone 15 Pro får måske Face ID – under skærmen

RYGTE: iPhone Pro-modellen i 2023 kommer måske med ansigtsgenkendelse "indbygget" i skærmen.

Apple er klar med iPhone 13 Pro i en ny grangrøn farvevariant (Foto: Apple)
Apple er klar med iPhone 13 Pro i en ny grangrøn farvevariant. Rygterne svirrer om, at der i iPhone 15 Pro (2023-modellen) vil være FaceID indbygget i skærmen (Foto: Apple)

De nyeste iPhones er iPhone 13-serien, men allerede nu florerer rygterne om den forventede kommende iPhone 15 Pro, der dog end ikke er den næste afløser til iPhone 13-serien, men et år længere fremme.

Faktisk ventes iPhone 15 Pro at blive annonceret i efteråret 2023.

Kun iPhone 14 Pro får ny processor

Derfor er det svært at sige om disse rygter eller spekulationer holder stik, men ifølge den koreanske side The Elec, så er Samsung Display i gang med at udvikle en ny teknologi under skærmen, som gør brug af Apples Face ID.

Dette års iPhone 14 Pro (eller hvad navnet bliver) ventes at komme med ”hole-punch” og en lille rund-prik til frontkameraet og de komponenter, der er nødvendige for Face ID virker. Men det skulle blive anderledes med Pro-modellen i 2023.

Hvis rygterne holder stik, vil der være et lille hul på skærmen til frontkameraet. Dermed kan ”Face ID-sensorerne” altså være gemt under skærmen.

Apple dropper måske fingeraftrykslæser under skærmen

Ikke første gang

Til slut skal det lige nævnes, at det ikke er første gang, der florerer rygter om Face ID under skærmen. Så måske der er noget om det.

Faktisk var analytiker Ming-Chi Kuo også ude med rygter om det tilbage i april 2021, hvor han skrev, at mindst én iPhone-model i 2023 ville komme med det. Ross Young har tidligere meldt ud, at han tidligst tror Face ID kommer under skærmen i 2023.

Apple har vanen tro ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Appes iPhones har for alvor været medvirkende til, at salget af smartphones som understøtter 5G-netværket er vokset. I januar 2022 var første gang, at mere end halvdelen af de solgte telefoner var 5G-telefoner.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram