Apple dropper måske fingeraftrykslæser under skærmen

Den rygtede in-screen fingeraftrykslæser i den kommende iPhone 14-serie, bliver muligvis aflivet af et andet rygte. Forvirret? Læs med her og find ud af hvad der er op og ned.

Touch ID iPod Touch
Det rygtede in-screen Touch ID på iPhone 14 serien, bliver muligvis ikke en realitet (Foto: MereMobil.dk)

In-screen fingeraftrykslæsere har længe været at finde på Android-enheder og har fået fået talrige iPhone brugere til at overveje hvornår en lignende feature, ville komme på iPhone.

Der har gået rygter om, at iPhone 14-serien ville blive den første til at komme med in-screen Touch ID. Et rygte der nu bliver aflivet igen, skriver Wccftech.

Der bliver ikke givet nogen grund til, hvorfor Apples ingeniører har droppet udviklingen af in-screen Touch ID, men det ser ud til, at de vil fortsætte med det de er bedst til, nemlig Face ID.

Det siges, at den nye iPhone 14-serie kunne have med Face ID-sensor under skærmen. Men hvis teknologien ikke fungerer korrekt ifølge Apples stringente krav, får vi det ikke at se i et kommende produkt. Lige nu melder rygtebørsen at Face ID under skærmen ikke er klar. Sandsynligvis på grund af det store tab i kamerakvalitet, som teknologien giver.

Det er ikke et ukendt fænomen, at Apple ofte tager nye teknologier til sig senere end konkurrenterne, da de lader teknologien modne og gør den lettere at perfektionere. Det gør det også lettere for Apple at forhandle gode priser.

Hvad angår in-screen Touch ID, er det nok blevet opgivet på grund af den dårlige hastighed i forhold til almindeligt Touch ID. Det kan naturligvis også have noget med sikkerheden at gøre, eller at Apples version af en in-screen fingeraftrykslæser ganske simpelt var for dyr.

Man kunne i mangel af bedre håbe at Apple kunne indarbejde Touch ID i powerknappen, som vi kender det fra den nye iPad Mini.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Touch ID så første gang dagens lys på iPhone 5s tilbage i 2013 og er blevet forbedret af flere omgange indtil 2017 hvor Apple introducerede Face ID i iPhone X.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram