Apple dropper måske fingeraftrykslæser under skærmen

Den rygtede in-screen fingeraftrykslæser i den kommende iPhone 14-serie, bliver muligvis aflivet af et andet rygte. Forvirret? Læs med her og find ud af hvad der er op og ned.

Touch ID iPod Touch
Det rygtede in-screen Touch ID på iPhone 14 serien, bliver muligvis ikke en realitet (Foto: MereMobil.dk)

In-screen fingeraftrykslæsere har længe været at finde på Android-enheder og har fået fået talrige iPhone brugere til at overveje hvornår en lignende feature, ville komme på iPhone.

Der har gået rygter om, at iPhone 14-serien ville blive den første til at komme med in-screen Touch ID. Et rygte der nu bliver aflivet igen, skriver Wccftech.

Der bliver ikke givet nogen grund til, hvorfor Apples ingeniører har droppet udviklingen af in-screen Touch ID, men det ser ud til, at de vil fortsætte med det de er bedst til, nemlig Face ID.

Det siges, at den nye iPhone 14-serie kunne have med Face ID-sensor under skærmen. Men hvis teknologien ikke fungerer korrekt ifølge Apples stringente krav, får vi det ikke at se i et kommende produkt. Lige nu melder rygtebørsen at Face ID under skærmen ikke er klar. Sandsynligvis på grund af det store tab i kamerakvalitet, som teknologien giver.

Det er ikke et ukendt fænomen, at Apple ofte tager nye teknologier til sig senere end konkurrenterne, da de lader teknologien modne og gør den lettere at perfektionere. Det gør det også lettere for Apple at forhandle gode priser.

Hvad angår in-screen Touch ID, er det nok blevet opgivet på grund af den dårlige hastighed i forhold til almindeligt Touch ID. Det kan naturligvis også have noget med sikkerheden at gøre, eller at Apples version af en in-screen fingeraftrykslæser ganske simpelt var for dyr.

Man kunne i mangel af bedre håbe at Apple kunne indarbejde Touch ID i powerknappen, som vi kender det fra den nye iPad Mini.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Touch ID så første gang dagens lys på iPhone 5s tilbage i 2013 og er blevet forbedret af flere omgange indtil 2017 hvor Apple introducerede Face ID i iPhone X.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram