Apple dropper måske fingeraftrykslæser under skærmen

Den rygtede in-screen fingeraftrykslæser i den kommende iPhone 14-serie, bliver muligvis aflivet af et andet rygte. Forvirret? Læs med her og find ud af hvad der er op og ned.

Touch ID iPod Touch
Det rygtede in-screen Touch ID på iPhone 14 serien, bliver muligvis ikke en realitet (Foto: MereMobil.dk)

In-screen fingeraftrykslæsere har længe været at finde på Android-enheder og har fået fået talrige iPhone brugere til at overveje hvornår en lignende feature, ville komme på iPhone.

Der har gået rygter om, at iPhone 14-serien ville blive den første til at komme med in-screen Touch ID. Et rygte der nu bliver aflivet igen, skriver Wccftech.

Der bliver ikke givet nogen grund til, hvorfor Apples ingeniører har droppet udviklingen af in-screen Touch ID, men det ser ud til, at de vil fortsætte med det de er bedst til, nemlig Face ID.

Det siges, at den nye iPhone 14-serie kunne have med Face ID-sensor under skærmen. Men hvis teknologien ikke fungerer korrekt ifølge Apples stringente krav, får vi det ikke at se i et kommende produkt. Lige nu melder rygtebørsen at Face ID under skærmen ikke er klar. Sandsynligvis på grund af det store tab i kamerakvalitet, som teknologien giver.

Det er ikke et ukendt fænomen, at Apple ofte tager nye teknologier til sig senere end konkurrenterne, da de lader teknologien modne og gør den lettere at perfektionere. Det gør det også lettere for Apple at forhandle gode priser.

Hvad angår in-screen Touch ID, er det nok blevet opgivet på grund af den dårlige hastighed i forhold til almindeligt Touch ID. Det kan naturligvis også have noget med sikkerheden at gøre, eller at Apples version af en in-screen fingeraftrykslæser ganske simpelt var for dyr.

Man kunne i mangel af bedre håbe at Apple kunne indarbejde Touch ID i powerknappen, som vi kender det fra den nye iPad Mini.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Touch ID så første gang dagens lys på iPhone 5s tilbage i 2013 og er blevet forbedret af flere omgange indtil 2017 hvor Apple introducerede Face ID i iPhone X.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram