iPad Pro med M2-chip kommer måske til efteråret

RYGTE: Det er muligt at vi får en iPad Pro at se i efteråret i 2022

iPad Pro 2021, 12.9" Apple Pencil
Den næste iPad Pro vil, ifølge rygter, benyttee M2-chip (Foto: MereMobil.dk)

Da vi ikke så nogen ny iPad Pro ved Apple-eventen tidligere i marts, så er det muligt at vi får en ny iPad Pro til efteråret. Det beretter Bloombergs, Mark Gurman.

Det er muligt, at vi får præsenteret en ny serie af iPad Pro ved Apples september-event eller et event senere. Den ventes at komme mellem september og november 2022.

Tidligere har Apple præsenteret iPads i henholdsvis marts 2015, juni 2017, oktober 2018, marts 2020 og april 2021. Det betyder en ny lancering vil komme mellem 13-17 måneder i gennemsnit efter sidste lancering. Derfor ventes den her til efteråret.

Hvad forventer vi at se?

Der er flere rygter omkring hvad vi kan forvente. En af dem er, at der kommer en nyere processor. Her er der tale om M2-chippen, som vil erstatte den nuværende M1-chip.

M2-chippen vil sandsynligvis have samme antal kerner i CPU'en som vi ser fra M1-chippen. Dog vil GPU'en (grafikprocessoren) stige fra 7-8 kerner til 9-10 kerner.

ANMELDELSE: iPad Air har fået M1-chip og mange flere kræfter

Udover dette, så ventes den også af komme med trådløs MagSafe-opladning og reverse-charging som Apple endnu ikke har brugt i deres produkter. Bagsiden vil være lavet af glas, da det ikke er muligt at lave trådløs opladning gennem aluminium.

Ligeledes går der også rygter om, at iPad Pro måske kommer med OLED-display. I øjeblikket bruger Apple Mini-LED på deres store 12,9 tommer model, mens den mindre 11 tommer model, stadig gør brug af LCD.

Tjek i øvrigt vores anmeldelse af den seneste iPad Pro.

Mere til historien

iPad Pro er ikke den eneste iPad-model med M1-chippen. I forbindelse med Apple-eventen tidligere i marts, lancerede Apple også en ny iPad Air med M1-chippen.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram