iPad Pro med M2-chip kommer måske til efteråret

RYGTE: Det er muligt at vi får en iPad Pro at se i efteråret i 2022

iPad Pro 2021, 12.9" Apple Pencil
Den næste iPad Pro vil, ifølge rygter, benyttee M2-chip (Foto: MereMobil.dk)

Da vi ikke så nogen ny iPad Pro ved Apple-eventen tidligere i marts, så er det muligt at vi får en ny iPad Pro til efteråret. Det beretter Bloombergs, Mark Gurman.

Det er muligt, at vi får præsenteret en ny serie af iPad Pro ved Apples september-event eller et event senere. Den ventes at komme mellem september og november 2022.

Tidligere har Apple præsenteret iPads i henholdsvis marts 2015, juni 2017, oktober 2018, marts 2020 og april 2021. Det betyder en ny lancering vil komme mellem 13-17 måneder i gennemsnit efter sidste lancering. Derfor ventes den her til efteråret.

Hvad forventer vi at se?

Der er flere rygter omkring hvad vi kan forvente. En af dem er, at der kommer en nyere processor. Her er der tale om M2-chippen, som vil erstatte den nuværende M1-chip.

M2-chippen vil sandsynligvis have samme antal kerner i CPU'en som vi ser fra M1-chippen. Dog vil GPU'en (grafikprocessoren) stige fra 7-8 kerner til 9-10 kerner.

ANMELDELSE: iPad Air har fået M1-chip og mange flere kræfter

Udover dette, så ventes den også af komme med trådløs MagSafe-opladning og reverse-charging som Apple endnu ikke har brugt i deres produkter. Bagsiden vil være lavet af glas, da det ikke er muligt at lave trådløs opladning gennem aluminium.

Ligeledes går der også rygter om, at iPad Pro måske kommer med OLED-display. I øjeblikket bruger Apple Mini-LED på deres store 12,9 tommer model, mens den mindre 11 tommer model, stadig gør brug af LCD.

Tjek i øvrigt vores anmeldelse af den seneste iPad Pro.

Mere til historien

iPad Pro er ikke den eneste iPad-model med M1-chippen. I forbindelse med Apple-eventen tidligere i marts, lancerede Apple også en ny iPad Air med M1-chippen.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram