Apple reagerer på klager over dræning af batteriet

Efter den seneste iOS-opdatering, har der været en del klager over, at batteriet hurtigt drænes. Dette har Apple nu reagerer på.

iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro er nogle af de telefoner, som kan opdateres til iOS 15.4 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har for nyligt udsendt opdateringen iOS 15.4 og kort efter startede en masse brugere med, at beklage sig over, at telefonens batteri blev drænet for strøm overdrevent hurtigt. De mange brugere har skrevet, at deres telefon ikke holder strøm lige så længe som den plejede – før opdateringen.

Nogle brugere har også haft tagget Apple Supports-konto i håb om, at de fik et svar på en løsning.

-"Hvad er der galt med iPhone-batteriet efter iOS 15.4-opdatering? Den plejede at holde strøm i 1,5 dag med betydeligt brug, men nu kan den end ikke holde 20 timer". Tweetede en bruger blandt andet til Apple Support.

En anden bruger har i Apples Support-forum også skrevet omkring problemerne.

-”...med opdateringen til iOS 15.4 oplever jeg et masstivt batteriforbrug på min iPhone 8. Det betyder, at batteriet på min iPhone 8 er tomt indenfor et par timer. Med iOS 15.4 skal jeg oplade min iPhone mindst tre gange om dagen”.

Nu svarer Apple Support så på disse klager med et tweet. Hvor de skriver, at det er helt normalt at opleve et langt højere batteriniveau i op til 48 timer efter en opdatering. Det skriver Macrumors.

Apple klar med nye opdateringer til alle enheder – iOS 15.4 er klar

Du kan altid gå ind og se status på dit batteri. Det gør du i Indstillinger -> Batteri -> Batteritilstand, her du kan se nærmere på, hvordan den generelle status er på dit batteri.

Når dit batteri skal udskiftes, vil iOS advare dig. Jo lavere din batteritilstand er, jo mindre opladning kan den holde og dermed kortere batterilevetid.

Apple siger, at batterierne i iPhones er designet til at bevare op til 85 procents "sundhed" efter 500 komplette opladningscyklusser..

Mere til historien

Rygterne svirrer om, at iPhone 15 Pro vil få ansigtsgenkendelsen indbygget i skærmen.

Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
110 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram