Apple reagerer på klager over dræning af batteriet

Efter den seneste iOS-opdatering, har der været en del klager over, at batteriet hurtigt drænes. Dette har Apple nu reagerer på.

iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro er nogle af de telefoner, som kan opdateres til iOS 15.4 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har for nyligt udsendt opdateringen iOS 15.4 og kort efter startede en masse brugere med, at beklage sig over, at telefonens batteri blev drænet for strøm overdrevent hurtigt. De mange brugere har skrevet, at deres telefon ikke holder strøm lige så længe som den plejede – før opdateringen.

Nogle brugere har også haft tagget Apple Supports-konto i håb om, at de fik et svar på en løsning.

-“Hvad er der galt med iPhone-batteriet efter iOS 15.4-opdatering? Den plejede at holde strøm i 1,5 dag med betydeligt brug, men nu kan den end ikke holde 20 timer”. Tweetede en bruger blandt andet til Apple Support.

En anden bruger har i Apples Support-forum også skrevet omkring problemerne.

-”…med opdateringen til iOS 15.4 oplever jeg et masstivt batteriforbrug på min iPhone 8. Det betyder, at batteriet på min iPhone 8 er tomt indenfor et par timer. Med iOS 15.4 skal jeg oplade min iPhone mindst tre gange om dagen”.

Nu svarer Apple Support så på disse klager med et tweet. Hvor de skriver, at det er helt normalt at opleve et langt højere batteriniveau i op til 48 timer efter en opdatering. Det skriver Macrumors.

Apple klar med nye opdateringer til alle enheder – iOS 15.4 er klar

Du kan altid gå ind og se status på dit batteri. Det gør du i Indstillinger -> Batteri -> Batteritilstand, her du kan se nærmere på, hvordan den generelle status er på dit batteri.

Når dit batteri skal udskiftes, vil iOS advare dig. Jo lavere din batteritilstand er, jo mindre opladning kan den holde og dermed kortere batterilevetid.

Apple siger, at batterierne i iPhones er designet til at bevare op til 85 procents “sundhed” efter 500 komplette opladningscyklusser..

Mere til historien

Rygterne svirrer om, at iPhone 15 Pro vil få ansigtsgenkendelsen indbygget i skærmen.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
108 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram