Teaser klar inden lancering af Gran Turismo 7 

Mange har ventet tålmodigt på Gran Turismo 7 og nu nærmer lanceringen sig. Ny video er frigivet inden lanceringen til PlayStation 4 og 5.

Gran Turismo 7 kommer først til PlayStation 5 i 2022, oplyser Sony
Gran Turismo 7 kommer først til PlayStation 5 i 2022, oplyser Sony

Gran Turismo 7 er klar den 4. marts 2022 til både PlayStation 4- og PlayStation 5-konsoller. Noget mange har glædet sig til.

Og nu kan de i ventetiden glæde sig til at se nærmere på bilerne, banerne og de forskellige game modes, som Gran Turismo 7 tilbyder. Du kan se en del om Gran Turismo 7 i den nye video fra Sony PlayStation.

Nintendo Switch er den hurtigst sælgende konsol

Kort fortalt vil der være mere end 400 forskellige biler ved lanceringen, sammen med 34 forskellige racing-lokaliteter og 90 bane designs. Der vil være split-screen mulighed ved two-player. Det skriver The Verge.

Det blev også oplyst, at der til PlayStation 5 vil være nogle specifikke features. DualSense kontrollerens haptics feel vil føles anderledes alt efter hvilket underlag, at du kører på. Det spiller også ind, hvordan motor osv. køres. Derfor kan dette altså variere alt efter hvilken bil, som man vælger at styre.

Det er uvist, hvor meget mere Sony melder ud om spillet inden det kommer i handlen. Da der trods alt kun er en måneds tid til det er at finde i butikkerne.

Fortnite sniger sig tilbage på iPhone

Spillet kan forudbestilles de fleste steder allerede nu. Spillet koster ved flere forhandlere omkring 449 kroner til PlayStation 4, mens det til PlayStation 5 koster omkring 529 kroner. Der er også en særlig 25 års ”Anniversary Edition”, som koster 749 kroner og umiddelbart kun udgives til PlayStation 5.

den officielle PlayStation 5 side, der står spillet dog til 594 kroner.

Teaser for Gran Turismo 7

Mere til historien

Har du ikke en PlayStation 5, men ønsker dig en inden lanceringen af Gran Turismo, så skal du være heldig. PlayStation 5 er nemlig fortsat svær at få fingre og det ventes at fortsætte noget tid endnu.

Videoer af Grand Theft Auto 6 er lækket

Fans af det populære GTA-spil kan glæde sig. Det tyder på, at GTA 6 er på trapperne. Vidoer er lækket.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Nyt fodboldunivers klar på Roblox

Den populære spilplatform Roblox kan byde velkommen til et nyt fodboldspil, som ”stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas”.

(mere…)
Sega retro-konsol lanceres i oktober

Sony har tidligere sendt en retro-konsol på markedet og nu er turen kommet til Sega, der til oktober er klar med Sega Mega Drive 2.

(mere…)
Designet på Asus ROG Phone 6D Ultimate afsløret

Flere gamertelefoner på vej fra Asus i nær fremtid. Designet er nu afsløret.

(mere…)
Sony på vej med afdeling for mobilspil

En ny afdeling er på vej hos Sony, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram