Teaser klar inden lancering af Gran Turismo 7 

Mange har ventet tålmodigt på Gran Turismo 7 og nu nærmer lanceringen sig. Ny video er frigivet inden lanceringen til PlayStation 4 og 5.

Gran Turismo 7 kommer først til PlayStation 5 i 2022, oplyser Sony
Gran Turismo 7 kommer først til PlayStation 5 i 2022, oplyser Sony

Gran Turismo 7 er klar den 4. marts 2022 til både PlayStation 4- og PlayStation 5-konsoller. Noget mange har glædet sig til.

Og nu kan de i ventetiden glæde sig til at se nærmere på bilerne, banerne og de forskellige game modes, som Gran Turismo 7 tilbyder. Du kan se en del om Gran Turismo 7 i den nye video fra Sony PlayStation.

Nintendo Switch er den hurtigst sælgende konsol

Kort fortalt vil der være mere end 400 forskellige biler ved lanceringen, sammen med 34 forskellige racing-lokaliteter og 90 bane designs. Der vil være split-screen mulighed ved two-player. Det skriver The Verge.

Det blev også oplyst, at der til PlayStation 5 vil være nogle specifikke features. DualSense kontrollerens haptics feel vil føles anderledes alt efter hvilket underlag, at du kører på. Det spiller også ind, hvordan motor osv. køres. Derfor kan dette altså variere alt efter hvilken bil, som man vælger at styre.

Det er uvist, hvor meget mere Sony melder ud om spillet inden det kommer i handlen. Da der trods alt kun er en måneds tid til det er at finde i butikkerne.

Fortnite sniger sig tilbage på iPhone

Spillet kan forudbestilles de fleste steder allerede nu. Spillet koster ved flere forhandlere omkring 449 kroner til PlayStation 4, mens det til PlayStation 5 koster omkring 529 kroner. Der er også en særlig 25 års ”Anniversary Edition”, som koster 749 kroner og umiddelbart kun udgives til PlayStation 5.

den officielle PlayStation 5 side, der står spillet dog til 594 kroner.

Teaser for Gran Turismo 7

Mere til historien

Har du ikke en PlayStation 5, men ønsker dig en inden lanceringen af Gran Turismo, så skal du være heldig. PlayStation 5 er nemlig fortsat svær at få fingre og det ventes at fortsætte noget tid endnu.

GTA-trilogien kommer til Netflix i december

I december kan Netflix-kunderne gratis spille klassiske GTA-titler.

(mere…)
PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

PlayStation 5 konsollerne er efterhånden blevet til at få fat i og det har givet øget vækst i salget i det seneste kvartal.

(mere…)
Grand Theft Auto VI: Første trailer til december

Rockstar Games er klar med en teaser for GTA VI i næste måned.

(mere…)
Spillemaskinerne i hjemmet forsvinder

EP132: PlayStation, Nintendo og Xbox forsvinder som konsoller, forudser ekspert. Fremtidens gaming foregår i ’skyen’.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram