Teaser klar inden lancering af Gran Turismo 7 

Mange har ventet tålmodigt på Gran Turismo 7 og nu nærmer lanceringen sig. Ny video er frigivet inden lanceringen til PlayStation 4 og 5.

Gran Turismo 7 kommer først til PlayStation 5 i 2022, oplyser Sony
Gran Turismo 7 kommer først til PlayStation 5 i 2022, oplyser Sony

Gran Turismo 7 er klar den 4. marts 2022 til både PlayStation 4- og PlayStation 5-konsoller. Noget mange har glædet sig til.

Og nu kan de i ventetiden glæde sig til at se nærmere på bilerne, banerne og de forskellige game modes, som Gran Turismo 7 tilbyder. Du kan se en del om Gran Turismo 7 i den nye video fra Sony PlayStation.

Nintendo Switch er den hurtigst sælgende konsol

Kort fortalt vil der være mere end 400 forskellige biler ved lanceringen, sammen med 34 forskellige racing-lokaliteter og 90 bane designs. Der vil være split-screen mulighed ved two-player. Det skriver The Verge.

Det blev også oplyst, at der til PlayStation 5 vil være nogle specifikke features. DualSense kontrollerens haptics feel vil føles anderledes alt efter hvilket underlag, at du kører på. Det spiller også ind, hvordan motor osv. køres. Derfor kan dette altså variere alt efter hvilken bil, som man vælger at styre.

Det er uvist, hvor meget mere Sony melder ud om spillet inden det kommer i handlen. Da der trods alt kun er en måneds tid til det er at finde i butikkerne.

Fortnite sniger sig tilbage på iPhone

Spillet kan forudbestilles de fleste steder allerede nu. Spillet koster ved flere forhandlere omkring 449 kroner til PlayStation 4, mens det til PlayStation 5 koster omkring 529 kroner. Der er også en særlig 25 års ”Anniversary Edition”, som koster 749 kroner og umiddelbart kun udgives til PlayStation 5.

den officielle PlayStation 5 side, der står spillet dog til 594 kroner.

Teaser for Gran Turismo 7

Mere til historien

Har du ikke en PlayStation 5, men ønsker dig en inden lanceringen af Gran Turismo, så skal du være heldig. PlayStation 5 er nemlig fortsat svær at få fingre og det ventes at fortsætte noget tid endnu.

Epos klar med gaming-pakke i limited edition

KORT NYT: Er du gamer og mangler et headset? Så er denne særlige pakke fra Epos noget du skal se nærmere på.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
FIFA-spillet skifter navn

BEKRÆFTET: Fodboldspillet får nyt navn, bekræfter EA Games.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Spotify træder ind i metaverset med Spotify Island

Spotify er klar til metaverse. Dette er er den første musikstreamingtjeneste, som tilslutter sig Roblox.

(mere…)
EPOS H3PRO Hybrid kommer nu i nye farver

Gaming-headsettet med de mange anvendelsesmuligheder og gode lyd, kommer nu i to nye farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram