Specifikationer for ny OnePlus-telefon lækket – 150 watts opladning

En ny OnePlus-telefon er på vej, det er endnu uvist, hvilken serie telefonen tilhører. Men den rygtede telefon byder angiveligt på 150 watts opladning.

OnePlus er på vej med en telefon, som måske understøtter hurtigste opladning til dato på en smartphone. Ifølge rygterne vil telefonen understøtte 150 watts opladning. Det skriver Android Authority.

På nuværende tidspunkt er den telefon, som OnePlus har lanceret, der understøtter hurtigst opladning, OnePlus 10 Pro, men denne har altså ”kun” 80 watts opladning.

OnePlus-topmodel lader vente på sig

Men Oppo og OnePlus (begge er varemærker under BBK Electronics, red.) har indgået et tættere samarbejdere, hvilket måske kommer til syne her. Oppo har nemlig allerede 125 watts opladning tilgængeligt. Men det toppes med den kommende OnePlus-telefon.

OnePlus og Oppo smelter Android-platforme sammen

Nogle af de specifikationer, som det rygtes den kommende OnePlus-telefon kommer med (Kilde: Digital Chat Station / Weibo)
Nogle af de specifikationer, som det rygtes den kommende OnePlus-telefon kommer med (Kilde: Digital Chat Station / Weibo)

Kommer med ny MediaTek processor

Digital Chat Station skriver på Weibo, at telefonen vil komme med en 6,7 tommer Fuld HD+ skærm, som har 120 Hz opdateringshastighed. 

Hvilken serie telefonen tilhører er uvist, men det ventes, at den har 50 megapixels kamera og 4.500 mAh batteri. Det vil formentlig tage kort tid, at lade batteriet fra 0-100 procent med 150 watts opladning.

Lige nu er der et watt-race i gang, hvor producenterne forsøger at overgå hinanden med det højeste watt-tal. I praksis giver det forøgede watt-tal ikke nødvendigvis en stor forskel i praksis. Det kan du læse mere om her.

Processoren i telefonen ventes desuden at være den endnu ikke annoncerede MediaTek Dimensity 8100 processor. 

Derfor er denne OnePlus-model formentlig ikke en topmodel, men måske en interessant midrange-model.

OnePlus har ikke selv meldt noget ud, men MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt.

Mere til historien

OnePlus Nord CE 2 er den tidtil nyeste OnePlus-telefon. Den lander i butikkerne torsdag den 10. marts 2022. Forudbestillignerne af telefonen starter den 3. marts.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Apple går all-in på eSIM

RYGTER: Apple dropper det fysiske simkort og satser på eSIM i nogle af de nye iPhones.

Ω
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram