Specifikationer for ny OnePlus-telefon lækket – 150 watts opladning

En ny OnePlus-telefon er på vej, det er endnu uvist, hvilken serie telefonen tilhører. Men den rygtede telefon byder angiveligt på 150 watts opladning.

OnePlus er på vej med en telefon, som måske understøtter hurtigste opladning til dato på en smartphone. Ifølge rygterne vil telefonen understøtte 150 watts opladning. Det skriver Android Authority.

På nuværende tidspunkt er den telefon, som OnePlus har lanceret, der understøtter hurtigst opladning, OnePlus 10 Pro, men denne har altså ”kun” 80 watts opladning.

OnePlus-topmodel lader vente på sig

Men Oppo og OnePlus (begge er varemærker under BBK Electronics, red.) har indgået et tættere samarbejdere, hvilket måske kommer til syne her. Oppo har nemlig allerede 125 watts opladning tilgængeligt. Men det toppes med den kommende OnePlus-telefon.

OnePlus og Oppo smelter Android-platforme sammen

Nogle af de specifikationer, som det rygtes den kommende OnePlus-telefon kommer med (Kilde: Digital Chat Station / Weibo)
Nogle af de specifikationer, som det rygtes den kommende OnePlus-telefon kommer med (Kilde: Digital Chat Station / Weibo)

Kommer med ny MediaTek processor

Digital Chat Station skriver på Weibo, at telefonen vil komme med en 6,7 tommer Fuld HD+ skærm, som har 120 Hz opdateringshastighed. 

Hvilken serie telefonen tilhører er uvist, men det ventes, at den har 50 megapixels kamera og 4.500 mAh batteri. Det vil formentlig tage kort tid, at lade batteriet fra 0-100 procent med 150 watts opladning.

Lige nu er der et watt-race i gang, hvor producenterne forsøger at overgå hinanden med det højeste watt-tal. I praksis giver det forøgede watt-tal ikke nødvendigvis en stor forskel i praksis. Det kan du læse mere om her.

Processoren i telefonen ventes desuden at være den endnu ikke annoncerede MediaTek Dimensity 8100 processor. 

Derfor er denne OnePlus-model formentlig ikke en topmodel, men måske en interessant midrange-model.

OnePlus har ikke selv meldt noget ud, men MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt.

Mere til historien

OnePlus Nord CE 2 er den tidtil nyeste OnePlus-telefon. Den lander i butikkerne torsdag den 10. marts 2022. Forudbestillignerne af telefonen starter den 3. marts.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus har lanceret OnePlus 12
(mere…)
OnePlus 12 lanceres globalt i januar

OnePlus er nu officiel på det kinesiske marked. Dansk lancering sker i slutningen af januar 2024.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram