Outlook på Android lukker ned på gamle versioner

Hver tiende Android-enhed vil ikke kunne opdatere Outlook-appen til nye versioner efter maj måned. Microsoft lukker ned for gamle Android-udgaver.

Outlook-app Android
Hvis du skal bruge Outlook-appen efter den 23. maj 2022 skal din telefon køre mindst Android 8 (Foto: MereMobil.dk)

Den 23. maj 2022 lukker Outlook-appen på Android ned for supporten af en række ældre Android-versioner. Enten skal brugerne af Outlook på disse enheder finde en anden mailapp eller logge ind i Outlook via browseren på mobilen.

Følgende versioner understøttes ikke af Outlook efter maj måned:

  • Android 7.1 og ældre

Fremover vil brugere af Outlook-appen på Android skulle køre minimum Android 8.

Hvor meget betyder det reelt?

Et kig på markedsstatistikken for Android-versioner, udgivet af Statcounter, viser, at omkring 11 procent stadig kører på versioner under Android 8.

Selvom det ikke lyder af meget, så er der stadig tale om cirka hver tiende Android-enhed på verdensplan, der ikke længere får adgang til nye versioner af Outlook-appen.

I en mail til brugere af Microsoft 365 skriver Microsoft, at man efter den 23. maj 2022 ikke længere kan opdatere Outlook-appen til nyere versioner. Nuværende versioner, der er installeret, vil dog fortsætte med at køre efter denne dato.

LÆS OGSÅ: Det koster Windows 365

Mere til historien

Outlook er en af de største tjenester hos Microsoft. Alene på Outlook.com er der angiveligt 400 millioner brugere. Outlook-appen på Android er downloaded over 500 millioner gange og har mere end 7 millioner anmeldelser i Play Store.

Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram