Outlook på Android lukker ned på gamle versioner

Hver tiende Android-enhed vil ikke kunne opdatere Outlook-appen til nye versioner efter maj måned. Microsoft lukker ned for gamle Android-udgaver.

Outlook-app Android
Hvis du skal bruge Outlook-appen efter den 23. maj 2022 skal din telefon køre mindst Android 8 (Foto: MereMobil.dk)

Den 23. maj 2022 lukker Outlook-appen på Android ned for supporten af en række ældre Android-versioner. Enten skal brugerne af Outlook på disse enheder finde en anden mailapp eller logge ind i Outlook via browseren på mobilen.

Følgende versioner understøttes ikke af Outlook efter maj måned:

  • Android 7.1 og ældre

Fremover vil brugere af Outlook-appen på Android skulle køre minimum Android 8.

Hvor meget betyder det reelt?

Et kig på markedsstatistikken for Android-versioner, udgivet af Statcounter, viser, at omkring 11 procent stadig kører på versioner under Android 8.

Selvom det ikke lyder af meget, så er der stadig tale om cirka hver tiende Android-enhed på verdensplan, der ikke længere får adgang til nye versioner af Outlook-appen.

I en mail til brugere af Microsoft 365 skriver Microsoft, at man efter den 23. maj 2022 ikke længere kan opdatere Outlook-appen til nyere versioner. Nuværende versioner, der er installeret, vil dog fortsætte med at køre efter denne dato.

LÆS OGSÅ: Det koster Windows 365

Mere til historien

Outlook er en af de største tjenester hos Microsoft. Alene på Outlook.com er der angiveligt 400 millioner brugere. Outlook-appen på Android er downloaded over 500 millioner gange og har mere end 7 millioner anmeldelser i Play Store.

OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram