Det koster Windows 365

3

Den virtuelle Windows-computer der kører i skyen, er nu åbnet. Her er priserne på Microsoft Windows 365.

Windows 365
Windows 365 er en Windows-computer, der kan afvikles direkte i en browser (Foto: Microsoft)

Priserne på Windows 365 er nu tilgængelige.

Windows 365 koster fra 163 til 1.100 kroner om måneden plus moms. Priserne afhænger af, hvilken konfiguration, du vælger.

I den mindste udgave får brugeren tildelt 2 GB RAM, 64 GB lagerplads og adgang til én virtuel CPU, kaldet vCPU.

Microsoft beskriver selv abonnementet til 210 kroner om måneden som ”Basic” og bekræfter det som en løsning til ”lette produktivitetsværktøjer og browsere”.

LÆS OGSÅ: Windows flytter ud i skyen

I alle udgaver er der adgang til at køre desktopversionerne af programmer fra Office-pakken samt Outlook og OneDrive. Lige nu tilbyder Windows 365 på Windows 10, men senere opgraderes til Windows 11 uden brugerne skal tænke over det.

OM WINDOWS 365: En cloud-baseret version af Windows, som kan tilgås fra alle typer af enheder – også telefoner og tablets. Der logges ind via windows365.microsoft.com i ens personlige Windows-computer, der ligger på Microsofts servere. Løsningen giver virksomheder mulighed for let at oprette nye brugere uden at tænke på, hvilken fysisk enhed de anvender – både Windows-computere, Mac, iPad, Android-telefoner og Chromebook kan anvendes.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Det koster Windows 365

  • Basic: 2 vCPU, 4 GB RAM, 128 GB lagerplads: 210,70 kroner/md.
  • Standard: 2 vCPU, 8 GB RAM, 128 GB lagerplads, 278,70 kr./md.
  • Premium: 4 vCPU, 16 GB RAM, 128 GB lagerplads, 448,60 kr./md.

Den største konfiguration af Windows 365 kører på 8 vCPUT, 32 GB RAM og 512 GB lagerplads. Du kan se alle priserne her. Priserne er uden moms.

Windows 365 er lige nu kun tilgængelig via Microsofts erhvervsløsninger, men det vil nok ikke være utænkeligt, at der senere kommer en version til privatbrugere. Dette er dog ikke noget at Microsoft har kommenteret på.

Mere til historien

Microsoft Windows 365 åbnede den 2. august 2021 med adgang til en gratis prøveversion. Efterspørgslen på at prøve Windows 365 var så stor, at Microsoft kort efter måtte lukke for prøveversionen.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer