Netflix klar med mindst 70 film i 2022

2022 er klar og det er Netflix også med en teaser for, hvad du kan forvente på streamingtjenesten i år. Der ventes at komme mindst omkring 70 forskellige nye filmtitler.

Netflix-streaming
Netflix har afsløret en række nye film, som kommer på tjenesten i 2022 (Foto: John-Mark)

Præcis som i 2021 vil Netflix frigive mindst en film om ugen i 2022. Der er på nuværende tidspunkt omkring 70 film på listen for i år.

Netflix har netop givet et lille ”smugkig” på nogle af dem i en teaser. 

Netflix: 2021 bød på millioner af nye kunder… men

Du kan se teaseren herunder, hvor du også kan se en lille forsmag på nogle af de film, som du kan glæde dig til rammer streamingtjenesten i 2022.

Det kan du glæde dig til på Netflix i 2022

Nogle af de film, som du kan glæde dig til, er: The Gray Man, The Mothership, Knives Out, You Peopple, Me Time, Day Shift, Falling For Christmas, The Adam Project og The Cloned Tyrone, samt mange flere. Du kan også glæde dig til at se en række af populære skuespillere som: Halle Berry, Ryan Gosling, Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Chris Evans, Adam Sandler, Eddie Murphy, Jamie Foxx og Mark Wahlberg.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

Der er ikke afsløret præcise datoer for de forskellige film endnu. Men der er altså noget at glæde sig til for alle aldersklasser.

Konkurrencen er hård på streamingmarkedet, hvor flere af konkurrenterne nu har skåret prisen ned. Det er i skrivende stund ikke tilfældet for Netflix. Her koster det mellem 79 kroner og op til 129 kroner per måned. Det afhænger af, hvilket abonnement man vælger. 

Mere til historien

Netflix har tidligere i år bekræftet, at der kommer en anden sæson af den populære Squid Game. Vi er også nogle, der håber på en tredje sæson af Emily In Paris. Men dette kommer altså ud over de mange film, som også kommer på tjenesten i år.

Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Netflix varsler atter prisstigninger

2024 kan byde på prisstigninger hos Netflix.

(mere…)
Netflix fjerner det billigste abonnement

Det billigste annoncefrie abonnement er i en række lande nu blevet dyrere, da basisabonnementet ikke længere er en mulighed.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram