Galaxy S22-serien får klø af iPhone 13 i test

iPhone 13 Pro Max så sig ikke tilbage, da respekteret tech-site testede Galaxy S22-serien op mod Apple-flagskibet.

Samsung Galaxy S22 Ultra, burgundy
Samsung Galaxy S22-serien kan i Qualcomm-udgaven ikke følge med Apple (Foto: Samsung)

Der er læsterlige klø til Samsungs nye topmodeller i en benchmark-test, som tech-sitet PCMag har lavet.

Testen viser, at Galaxy S22-serien er noget bagud på flere parametre i forhold til Apples topmodel iPhone 13 Pro Max - og det selvom Galaxy S22-modellerne er nogle af de hurtigste Android-smartphones nogensinde.

PCMags benchmark-test viser desuden, at Apple stadig har verdens hurtigste mobile processor - endda med en så betydelig margin, at man indenfor motorsport ville bruge termen at "give baghjul".

Galaxy S22-serien må ikke bare æde Apples støv, når det kommer til CPU'ens ydeevne, mens også i maskinlæringsydelsen.

De tørre tal i duellen

Galaxy S22 Ultra med Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1-processor opnåede en multi-core score på 3.433 sammenlignet med 4.647 for iPhone 13 Pro Max med Apples A15 Bionic-chip.

iPhone 13 Pro Max er således i omegnen af 35 procent hurtigere.

Med til testen hører også, at i USA er alle Galaxy S22-modeller udstyret med Snapdragon 8 Gen 1. I Europa sælges Galaxy S22 med Samsungs Exynos 2200-chip.

LÆS OGSÅ: Ny Snapdragon-processor kan ikke følge med Apple

Geekbench 5-resultaterne for Exynos 2200-modellerne har stadig en multi-core-score der lander i midten af ​​3.000'erne, mens iPhone 13-modellerne også her ligger betydeligt bedre i ydeevne.

I PCMags test om maskinlæringsydelse opnåede iPhone 13 Pro Max en score på 948, hvilket var mere end det dobbelte af, hvad Galaxy S22 opnåede. Den fik ifølge PCMag en score på 448.

Ifølge flere medier vil Apple formentlig øge det forspring betydeligt, når iPhone 14-serien som ventet bestykkes med en endnu hurtigere A16-chip.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung Galaxy S22-serien med Qualcomm Snapdragon 8-processor fås ikke i Danmark, men vi har lavet en liste over lande, hvor den købes. Se listen her

Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre

TIP: Apples nye brugerflade kan vinde indpas hos ældre eller brugere med funktionsnedsættelser. Læs hvordan du aktiverer den simple brugerflade.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Apple har ikke droppet Lightning på alle produkter

Apple er klar med USB-C i iPhone 15-serien, men der er fortsat mange produkter, der har Lightning-stik.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
55 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram