Her kan du få Samsung Galaxy S22 med Qualcomm-processor

Samsung Galaxy S22-serien med Qualcomm Snapdragon 8-processor fås ikke i Danmark. Se her hvilke lande du kan få Galaxy S22-varianten med Qualcomms processor.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra (Foto: Samsung)

Rygterne i år svirrede om, at Samsung kun ville komme med Qualcomm-processor i deres Galaxy S22-serie. Men virkeligheden blev en anden.

OVERBLIK: Samsung Galaxy S22 og Galaxy S22+ | alt du skal vide

Igen har vi i Europa fået Exynos processoren – denne gang Exynos 2200. Det er i øvrigt kun i Europa, at denne processor kommer i Galaxy S22-serien. 

Øvrige regioner får nemlig Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 processor. Det skriver Android Authority.

Samsung Galaxy S22 Ultra er født med Note-funktioner

Ifølge Android Authrity kan Galaxy S22'erne med Qualcomm-processor fås i følgende lande og områder.

  • Sydkorea
  • Nordamerika
  • Australien
  • Indien
  • Sydafrika
  • De Forenede Arabiske Emirater

Det er Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, at Samsung anvender i Galaxy S22-serien.

Samsung Galaxy S22-serien har salgsstart den 25. februar 2022. Allerede fra salgsstarten kan der forekomme problemer med leveringen, hvilket formentlig giver sig til udtryk ved, at nogle varianter kun findes i bestemte farver. 

Her er priserne på Samsung Galaxy S22-serien

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung har i forbindelse med Galaxy S22-serien også meldt nye opdateringsplaner ud. Galaxy S22-serien kan forvente opdateringer længe. Faktisk lover Samsung fire store Android opdateringer samt fem års sikkerhedsopdateringer. 

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram