Facebook-ejer dropper ikke Europa

Truslen om, at det måske snart var slut med Facebook og Instagram i Europa er manet til jorden.

Facebook
Facebook og Instagram lukker naturligvis ikke i Europa (Foto: Gerd Altmann)

Har du hørt om, at Facebook og Instagram måske ville droppe det europæiske marked? Så kan du umiddelbart ånde lettet op. 

Meta, selskabet der ejer Facebook og Instagram, har ingen intentioner om at trække sig ud af det europæiske marked. Det oplyser Meta i en meddelelse. Truslen kom blot for at oplyse aktionærerne om risikoen ved det europæiske marked.

Så alle tidligere rygter er altså afvist.

-"Vi har absolut intet behov for at trække os fra Europa - selvfølgelig har vi ikke det. Den enkle sandhed er, at Meta som så mange andre forretninger, organisationer og services er afhængig af dataoverførsler mellem EU og USA for at drive vores globale services," skriver Meta i en meddelelse.

Det hele er startet efter, at de i forbindelse med kvartalsregnskabsrapporten skrev, at de var ”ude af stand” til at tilbyde en række services i Europa grundet problemer med datadeling mellem USA og EU.

Meta ønsker, at der kommer klare globale regler for at beskytte data på tværs af Atlanten.

-"Som alle andre børsnoterede selskaber er vi lovmæssigt forpligtet til at oplyse om mulige risici til vores investorer. I sidste uge, som det har været tilfældet de seneste fire kvartaler, har vi oplyst, at fortsat uenighed omkring dataoverførselsmekanismer mellem EU og USA udgør en trussel for vores mulighed for at servicere europæiske kunder og drive vores forretning i Europa," skriver Meta i meddelelsen.

Mere til historien

Meta ejer også Whatsapp.

TikTok risikerer forbud i Danmark 

TikTok kan risikere at blive forbudt i EU's lande, hvis ikke de forbedrer indsatsen for at overholde EU-lovgivningen. 

(mere…)
Snapchat: Her er de mest brugte filtre

Bruger du Snapchat, har du garanteret set disse filtre før. Her er listen over de mest brugte Snapchat filtre i 2022.

(mere…)
Fiasko-lancering af “blue mark” på Twitter

Falske konti og misinformation har ramt Elon Musks nye “blue mark”-certificering på Twitter.

(mere…)
Elon Musk har gennemført købet af Twitter

Handlen om Twitter har været anderledes. Musk først var klar til at købe, så var han ikke og så var han igen. Købet skulle nu være gennemført.

(mere…)
Lyver sig ældre på sociale medier

På de sociale medier lyver nærmest hver tredje sig ældre end de er. Derfor er de online ”før tid” og ser de indhold, som ikke er alderssvarende.

(mere…)
Sådan fungerer Family Center i Snapchat

Snapchat har arbejdet på en funktion, som gør det muligt for forældre at ”overvåge”, hvem børnene snakker med.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram