Facebook-ejer dropper ikke Europa

Truslen om, at det måske snart var slut med Facebook og Instagram i Europa er manet til jorden.

Facebook
Facebook og Instagram lukker naturligvis ikke i Europa (Foto: Gerd Altmann)

Har du hørt om, at Facebook og Instagram måske ville droppe det europæiske marked? Så kan du umiddelbart ånde lettet op. 

Meta, selskabet der ejer Facebook og Instagram, har ingen intentioner om at trække sig ud af det europæiske marked. Det oplyser Meta i en meddelelse. Truslen kom blot for at oplyse aktionærerne om risikoen ved det europæiske marked.

Så alle tidligere rygter er altså afvist.

-“Vi har absolut intet behov for at trække os fra Europa – selvfølgelig har vi ikke det. Den enkle sandhed er, at Meta som så mange andre forretninger, organisationer og services er afhængig af dataoverførsler mellem EU og USA for at drive vores globale services,” skriver Meta i en meddelelse.

Det hele er startet efter, at de i forbindelse med kvartalsregnskabsrapporten skrev, at de var ”ude af stand” til at tilbyde en række services i Europa grundet problemer med datadeling mellem USA og EU.

Meta ønsker, at der kommer klare globale regler for at beskytte data på tværs af Atlanten.

-“Som alle andre børsnoterede selskaber er vi lovmæssigt forpligtet til at oplyse om mulige risici til vores investorer. I sidste uge, som det har været tilfældet de seneste fire kvartaler, har vi oplyst, at fortsat uenighed omkring dataoverførselsmekanismer mellem EU og USA udgør en trussel for vores mulighed for at servicere europæiske kunder og drive vores forretning i Europa,” skriver Meta i meddelelsen.

Mere til historien

Meta ejer også Whatsapp.

Flertal ønsker aldersgrænsen hævet for sociale medier

Frankrig ønsker at forbyde sociale medier for børn og unge under 18 år. En meningsmåling i Norge peger i samme retning.

(mere…)
Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Børn er alt for tidligt på sociale medier

En ny rapport fra Børns Vilkår viser, at børn alt for tidligt kommer på de sociale medier. Tæt på 50 procent har en profil før de er 10 år.

(mere…)
Sådan gør du noget ved din afhængighed af sociale medier

TIP: Flere og flere danskere bliver afhængige af sociale medier, det viser en ny undersøgelse. Her er 5 tips til at gøre noget ved det.

(mere…)
Ekspert: AI påvirker dine børn

Cyberbanditterne har en langsigtet plan med at manipulere med dine børn, siger ekspert.

(mere…)
Tinder klar med ny ”Del”-funktion

En ny funktion lander snart i din Tinder-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram