Samsung Galaxy S22 lanceringsdato afsløret

Der har været mange rygter og nu ser det ud til, at lanceringsdatoen for Samsung Galaxy S22-serien er afsløret. 

Samsung Galaxy S22 Ultra med S Pen
Samsung Galaxy S22 Ultra med S Pen (Foto: Samsung / Evleaks)

Samsung er på vej med Galaxy S22-serien. Det er nok de færreste, som ikke har hørt eller læst om det, hvis man har en lille smule interesse for smartphones. Samsung har bekræftet den er i februar i år, men ikke noget yderligere om nogen dato.

Men måske det er lige rundt om hjørnet. 

Der har tidligere været meldt datoer ud, som 8. februar 2022. Nu er Twitter-brugeren @EvLeaks ude med en ny dato, der hedder 9. februar 2022. I hvert fald har han posted et billede i går (red. mandag).

Samsung har i skrivende stund endnu ikke meldt noget officielt ud, men MereMobil.dk opdaterer dig, når der er noget information fra Samsung.

Gorilla Glass Victus+ på alle Galaxy S22-modellerne

EvLekas oplysninger går i øvrigt på, at det er kl. 15.00, men intet om hvilken tidszone. Det er derfor fortsat uklart om det kan være 8. eller 9. februar dansk tid.

Der har desuden heller ikke været meldt noget officielt ud om priser, men der har været spekuleret i, hvordan de ser ud. Du kan se de forventede danske priser her. 

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

De senere år har flere og flere producenter valgt at fjerne headsets og oplader i salgsæskerne. Det gjorde Samsung også i efteråret 2020.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram