Samsung Galaxy S21 FE er klar i butikkerne

Samsungs nyeste smartphone, der er en del af Galaxy S21-serien, er netop landet i handlen. Du kan se pris og tilgængelighed her.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE kommer i fire forskellige farver og har en start pris på 5.999 kroner uden abonnement for mindste konfiguration (Foto: MereMobil.dk)

Samsung er klar med deres bud på en Fan Edition af Galaxy S21-serien. Galaxy S21 FE hedder telefonen, hvor FE står for Fan Edition. Telefonen blev præsenteret i sidste uge og er altså nu klar i handlen.

LÆS OGSÅ: Samsung Galaxy S21 FE – alt om den nye model

Galaxy S21 FE er blevet til ved, at samle feedback fra fans sammen, hvilket betyder, at "de mest ønskede funktioner fra Galaxy S21 og Galaxy S21+" nu er samlet i én telefon. Der er også skåret lidt i tingene, hvilket er gjort for at holde prisen nede - om end telefonen dog stadigvæk er temmelig dyr.

Galaxy S21 FE koster nemlig 5.999 kroner uden abonnement. 

-“Vi ved vores fans har ventet og vi er glade for nu at kunne bekræfte at Galaxy S21 FE er her. Ligesom sin forgænger samler Samsung Galaxy S21 FE den mest værdsatte hardware og de mest populære funktioner fra den seneste S-model, og pakker dem i en og samme telefon. Samsung Galaxy S21 FE opsummerer vores fantastiske S21-serie, og vi glæder os til at se, hvor godt den bliver modtaget af vores kunder,” siger Claus Holm, IM Director & Landechef hos Samsung i Danmark.

Samsung Galaxy S22 annonceres måske 8. februar

Samsung Galaxy S21 FE er netop i dag kommet i butikkerne hos alle operatører, forhandlere og webshops, som blandt andet ProShop. Det oplyser Samsung til MereMobil.dk. Prisen starter ved 5.999 kroner for den billigste konfiguration.

Telefonen kommer i farverne Graphite, White, Olive og Lavendel.

Læs vores test af Samsung Galaxy S21 FE her.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Forventningerne er store til Galaxy S21 FE og de er ikke blevet mindre efter det er kommet frem, at forgængeren har solgt rigtig flot.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram