Forventningerne er store til Galaxy S21 FE 5G

5

Samsung har solgt mere end 10 millioner eksemplarer af Galaxy S20 FE, hvilket bekræfter de store forventninger, der er til den nye Galaxy S21 FE.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S21 FE 5G lander i de danske butikker i løbet af næste uge. Og forventningerne er store til den nye model.

Forgængeren, Galaxy S20 FE, har solgt mere end 10 millioner eksemplarer siden den kom på markedet i fjerde kvartal 2020. Og det gør bestemt ikke, at forventningerne til den nye model bliver mindre. Forbrugerne har i hvert fald taget godt imod ”FE”-modellen. Det skriver GSMArena.

Salgstallene på over 10 millioner enheder betyder også, at den er en af de bedst sælgende Galaxy-modeller det seneste år. 

Det er spændende om Galaxy S21 FE kan matche forgængerens succes. Sikkert er det, at den lander i handlen herhjemme i næste uge til priser fra 5.999 kroner uden abonnement for den billigste konfiguration.

Samsung Galaxy S21 FE – alt om den nye model

Telefonen bliver tilgængelig i farverne: Graphite, White, Olive og Lavender. Galaxy S21 FE kommer på hylderne hos udvalgte forhandlere, samt på Samsung.com.https://www.instagram.com/p/CYWF6PAIOpo/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Læs testen af Galaxy S21 FE.

På MereMobil.dk har vi testet Galaxy S21 FE. Du kan læse vores anmeldelse af Samsung Galaxy S21 FE her.

Se også vores Instagram-opslag herunder. Du kan følge os på Instagram her.

Mere til historien

Er du mere til den nye og helt store model af Galaxy S22-serien, så kan du se de lækkede billeder af Galaxy S22 Ultra.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer