Forventningerne er store til Galaxy S21 FE 5G

Samsung har solgt mere end 10 millioner eksemplarer af Galaxy S20 FE, hvilket bekræfter de store forventninger, der er til den nye Galaxy S21 FE.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S21 FE 5G lander i de danske butikker i løbet af næste uge. Og forventningerne er store til den nye model.

Forgængeren, Galaxy S20 FE, har solgt mere end 10 millioner eksemplarer siden den kom på markedet i fjerde kvartal 2020. Og det gør bestemt ikke, at forventningerne til den nye model bliver mindre. Forbrugerne har i hvert fald taget godt imod ”FE”-modellen. Det skriver GSMArena.

Salgstallene på over 10 millioner enheder betyder også, at den er en af de bedst sælgende Galaxy-modeller det seneste år. 

Det er spændende om Galaxy S21 FE kan matche forgængerens succes. Sikkert er det, at den lander i handlen herhjemme i næste uge til priser fra 5.999 kroner uden abonnement for den billigste konfiguration.

Samsung Galaxy S21 FE – alt om den nye model

Telefonen bliver tilgængelig i farverne: Graphite, White, Olive og Lavender. Galaxy S21 FE kommer på hylderne hos udvalgte forhandlere, samt på Samsung.com.https://www.instagram.com/p/CYWF6PAIOpo/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Læs testen af Galaxy S21 FE.

På MereMobil.dk har vi testet Galaxy S21 FE. Du kan læse vores anmeldelse af Samsung Galaxy S21 FE her.

Se også vores Instagram-opslag. Du kan følge os på Instagram her.

Mere til historien

Er du mere til den nye og helt store model af Galaxy S22-serien, så kan du se de lækkede billeder af Galaxy S22 Ultra.

Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram