Samsung Galaxy S22 Ultra afsløret på officielt billede

KORT NYT: Den kommende Galaxy S22 Ultra er afsløret på nye billeder, som ligner officielle pressefotos. Se billedet her.

Samsung Galaxy S22 Ultra med S Pen
Samsung Galaxy S22 Ultra med S Pen (Foto: Samsung / Evleaks)

Der har allerede været en række uofficielle billeder lækket af den kommende Galaxy S22 Ultra fra Samsung. Men nu har Twitter-brugeren @EvLeaks lagt et billede op, som ligner et officielt pressefoto.

Som det ses på ovenstående billede kommer Galaxy S22 Ultra med et quad-kamera setup og understøttelse af S Pen.

Ifølge nogle af de seneste rygter, så tyder det på, at Samsung Galaxy S22 Ultra har en række ligheder med de tidligere Galaxy Note-enheder. 

Samsung Galaxy S22 Ultra er en Galaxy Note

Rygterne har svirret om at det bliver i januar eller februar, at Samsung vil afsløre deres topmodel i 2022. Præcis hvornår det bliver er endnu ikke offentliggjort. På MereMobil.dk holder vi dig opdateret, når Samsung melder noget officielt ud.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

SE OGSÅ: Se prisen på Samsung Galaxy S22 Ultra 5G hos Call me %%%%

Mere til historien

Samsung ventes, at præsentere deres kommende telefon Galaxy S21 FE tirsdag den 4. januar 2022 i forbindelse med CES-messen, som afholdes i denne uge. Den danske pris blev afsløret af en stor dansk forhandler mellem jul og nytår.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram