Samsung Galaxy S22 Ultra afsløret på officielt billede

KORT NYT: Den kommende Galaxy S22 Ultra er afsløret på nye billeder, som ligner officielle pressefotos. Se billedet her.

Samsung Galaxy S22 Ultra med S Pen
Samsung Galaxy S22 Ultra med S Pen (Foto: Samsung / Evleaks)

Der har allerede været en række uofficielle billeder lækket af den kommende Galaxy S22 Ultra fra Samsung. Men nu har Twitter-brugeren @EvLeaks lagt et billede op, som ligner et officielt pressefoto.

Som det ses på ovenstående billede kommer Galaxy S22 Ultra med et quad-kamera setup og understøttelse af S Pen.

Ifølge nogle af de seneste rygter, så tyder det på, at Samsung Galaxy S22 Ultra har en række ligheder med de tidligere Galaxy Note-enheder. 

Samsung Galaxy S22 Ultra er en Galaxy Note

Rygterne har svirret om at det bliver i januar eller februar, at Samsung vil afsløre deres topmodel i 2022. Præcis hvornår det bliver er endnu ikke offentliggjort. På MereMobil.dk holder vi dig opdateret, når Samsung melder noget officielt ud.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

SE OGSÅ: Se prisen på Samsung Galaxy S22 Ultra 5G hos Call me %%%%

Mere til historien

Samsung ventes, at præsentere deres kommende telefon Galaxy S21 FE tirsdag den 4. januar 2022 i forbindelse med CES-messen, som afholdes i denne uge. Den danske pris blev afsløret af en stor dansk forhandler mellem jul og nytår.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram