Rygter om nyt Apple Watch sendes til tælling

Rygterne om det kommende Apple Watch Series 8 er mange. Nu bliver flere af dem aflivet.

Apple Watch Series 6 og Series 7 a
Apple Watch Series 6 (til venstre) og Series 7 bliver i å fulgt op af et Apple Watch Series 8 (Foto: MereMobil.dk)

Måling af blodsukker og kropstemperatur og tjek af alkoholpromille har været nogle af de rygter, der har været spændt foran rygtebørsens vogn om et kommende Apple Watch.

Nu manes nogle af rygterne i jorden. Det er det amerikanske tech-site The Verge, som nu køler i hvert fald mulighederne for måling af kropstemperatur ned.

The Verge er dog ikke mere skråsikker i sin spådom, end rygtebørsen er i sine forudsigelser. The Verge skriver, at det ikke "ser ud til", at Apple Watch Series 8 vil få en kropstemperatursensor.

The Verge henviser til, at den ellers altid troværdige Mark Gurman fra Bloomberg allerede i juni antydede, at kropstemperatursensoren ville blive virkelighed med den ottende udgave af Apple Watch.

Meremobil.dk kunne i maj fortælle, at Apple er kunde hos britiske Rockley Photonics, der udvikler ikke-invasive optiske sensorer.

Rygter om blodtryksmåling

Det var på baggrund af, at det britiske dagblad The Daily Telegraphs onlineudgave bragte en historie om Apples samarbejde med Rockley Photonics, som blandt andet kan præstere sensorer, der kan detektere blodrelaterede sundhedsmålinger som blodtryk, blodsukker og alkoholpromille.

The Wall Street Journal har som Mark Gurman skrevet om en temperatursensor. Det agtværdige amerikanske medie var endog inde på, at der var mulighed for en fertilitetsfunktion. Apple-analytiker Ming-Chi Kuo fulgte siden trop, og stillede sig dermed op i køen af troværdige kilder.

Ifølge The Verge skriver Mark Gurman i sit seneste nyhedsbrev, at "snakken om en temperatursensor er aftaget på det seneste". Samtidig sender han rygter om en blodtryksmåler mindst to til tre år ud i fremtiden.

-"Jeg vil ikke blive overrasket, hvis glukoseovervågning ikke lander før senere i anden halvdel af årtiet", skriver Mark Gurman.

ANMELDELSE: Sådan er Apple Watch Series 7

I et begynderstadie

The Verge konkluderer samtidig, at teknologien til måling af blodtryk og blodsukker kun er på begynderstadiet og således langt fra klar til enheder i forbrugerkvalitet.

Blandt andet henvises til, at den japanske startup Quantum Operation på verdens største teknologimesse, CES 2021, har femvist en prototype på teknologien.

Men man kan også vende afvisningen af rygterne på hovedet. Apple er nemlig berygtet for at sidde og vente på funktioner, som andre enhedsproducenter allerede har implementeret, indtil de er skråsikre på sin egen version.

Med det en in mente er der allerede her god grund til ikke, at sætte sine penge på rygtebørsen, når det kommer til Apple Watch Series 8.

Eller måske går Apple hen og overrasker selv de tunge drenge på tech-medierne. Apple Watch har nemlig på flere fronter et årelangt forspring i forhold til konkurrenterne inden for Wear OS-ure. Så hvorfor ikke her?

Mere til historien

Blandt de mange rygter om Apple Watch Series 8 er også, at serien vil bestå af tre modeller: Det "normale" ur, en ny generation af Apple Watch SE og en mere ekstrem og robust sportsvariant.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram