Rygter om nyt Apple Watch sendes til tælling

Rygterne om det kommende Apple Watch Series 8 er mange. Nu bliver flere af dem aflivet.

Apple Watch Series 6 og Series 7 a
Apple Watch Series 6 (til venstre) og Series 7 bliver i å fulgt op af et Apple Watch Series 8 (Foto: MereMobil.dk)

Måling af blodsukker og kropstemperatur og tjek af alkoholpromille har været nogle af de rygter, der har været spændt foran rygtebørsens vogn om et kommende Apple Watch.

Nu manes nogle af rygterne i jorden. Det er det amerikanske tech-site The Verge, som nu køler i hvert fald mulighederne for måling af kropstemperatur ned.

The Verge er dog ikke mere skråsikker i sin spådom, end rygtebørsen er i sine forudsigelser. The Verge skriver, at det ikke “ser ud til”, at Apple Watch Series 8 vil få en kropstemperatursensor.

The Verge henviser til, at den ellers altid troværdige Mark Gurman fra Bloomberg allerede i juni antydede, at kropstemperatursensoren ville blive virkelighed med den ottende udgave af Apple Watch.

Meremobil.dk kunne i maj fortælle, at Apple er kunde hos britiske Rockley Photonics, der udvikler ikke-invasive optiske sensorer.

Rygter om blodtryksmåling

Det var på baggrund af, at det britiske dagblad The Daily Telegraphs onlineudgave bragte en historie om Apples samarbejde med Rockley Photonics, som blandt andet kan præstere sensorer, der kan detektere blodrelaterede sundhedsmålinger som blodtryk, blodsukker og alkoholpromille.

The Wall Street Journal har som Mark Gurman skrevet om en temperatursensor. Det agtværdige amerikanske medie var endog inde på, at der var mulighed for en fertilitetsfunktion. Apple-analytiker Ming-Chi Kuo fulgte siden trop, og stillede sig dermed op i køen af troværdige kilder.

Ifølge The Verge skriver Mark Gurman i sit seneste nyhedsbrev, at “snakken om en temperatursensor er aftaget på det seneste”. Samtidig sender han rygter om en blodtryksmåler mindst to til tre år ud i fremtiden.

-“Jeg vil ikke blive overrasket, hvis glukoseovervågning ikke lander før senere i anden halvdel af årtiet”, skriver Mark Gurman.

ANMELDELSE: Sådan er Apple Watch Series 7

I et begynderstadie

The Verge konkluderer samtidig, at teknologien til måling af blodtryk og blodsukker kun er på begynderstadiet og således langt fra klar til enheder i forbrugerkvalitet.

Blandt andet henvises til, at den japanske startup Quantum Operation på verdens største teknologimesse, CES 2021, har femvist en prototype på teknologien.

Men man kan også vende afvisningen af rygterne på hovedet. Apple er nemlig berygtet for at sidde og vente på funktioner, som andre enhedsproducenter allerede har implementeret, indtil de er skråsikre på sin egen version.

Med det en in mente er der allerede her god grund til ikke, at sætte sine penge på rygtebørsen, når det kommer til Apple Watch Series 8.

Eller måske går Apple hen og overrasker selv de tunge drenge på tech-medierne. Apple Watch har nemlig på flere fronter et årelangt forspring i forhold til konkurrenterne inden for Wear OS-ure. Så hvorfor ikke her?

Mere til historien

Blandt de mange rygter om Apple Watch Series 8 er også, at serien vil bestå af tre modeller: Det “normale” ur, en ny generation af Apple Watch SE og en mere ekstrem og robust sportsvariant.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram