iPhone SE (2022) ændrer ikke design

29

Rygterne svirrer fortsat om en ny generation af den populære iPhone SE i 2022. Nu forlyder det, at designet vil forblive udændret.

iPhone SE 2020-model
iPhone SE (2020) (Foto: MereMobil.dk)

Den kommende iPhone SE (2022) får ikke nyt design. I hvert fald ikke hvis vi skal tro de seneste rygter, som stammer fra Dylandkt.

Telefonen vil fortsat understøtte 5G-netværkene og få en opdateret A-chip. Men altså ikke nogen store designændring. Det skriver MacRumors.com.

Det har ellers længe været rygtet, at iPhone SE ville få et design som måske iPhone Xr eller iPhone 11.

Det tyder altså på, at iPhone 8-designet også vil blive genbrugt til iPhone SE (2022). 

Det er dog ifølge Dylandkt ikke fordi, at designændringen er lagt på hylden. Den er derimod udskudt. Ifølge Dylandkt vil en enhed med det udtryk først blive frigivet i 2024. 

Større skærm i 2024?

Skærmanalytiker Ross Young har tidligere været ude med forventningen om, at Apple arbejder på en iPhone SE (2024), som vil få en skærm på mellem 5,7 og 6,1 tommer og et ”hole-punch” kamera, der vil blive ”adopteret” fra Apples Pro-modeller.

Dette kunne være denne model, som analytiker Ming-Chi Kuo tilbage I 2019 henviste til, der formentlig var en kommende iPhone SE Plus-model. Denne har for nuværende ikke set offentligheden.

Apple på vej med ny generation af iPhone SE

Apple har vanen tro ikke kommenteret de mange rygter og spekulationer og ej heller meldt noget officielt ud. Det kan derfor være, at der slet ikke lanceres en iPhone SE (2022).

De to iPhone SE-modeller, der indtil videre har været lanceret, kom i henholdsvis 2016 og 2020. Så om der kommer en tredje generation og hvornår i så fald – ja det vil tiden vise.

Mere til historien

Skal du have en ny iPhone, men iPhone SE ikke er en model for dig, så kan du tjekke nærmere ud, hvilken af iPhone 13-modellerne, at du skal vælge

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer