iPhone SE (2022) ændrer ikke design

Rygterne svirrer fortsat om en ny generation af den populære iPhone SE i 2022. Nu forlyder det, at designet vil forblive udændret.

iPhone SE 2020-model
iPhone SE (2020) (Foto: MereMobil.dk)

Den kommende iPhone SE (2022) får ikke nyt design. I hvert fald ikke hvis vi skal tro de seneste rygter, som stammer fra Dylandkt.

Telefonen vil fortsat understøtte 5G-netværkene og få en opdateret A-chip. Men altså ikke nogen store designændring. Det skriver MacRumors.com.

Det har ellers længe været rygtet, at iPhone SE ville få et design som måske iPhone Xr eller iPhone 11.

Det tyder altså på, at iPhone 8-designet også vil blive genbrugt til iPhone SE (2022). 

Det er dog ifølge Dylandkt ikke fordi, at designændringen er lagt på hylden. Den er derimod udskudt. Ifølge Dylandkt vil en enhed med det udtryk først blive frigivet i 2024. 

Større skærm i 2024?

Skærmanalytiker Ross Young har tidligere været ude med forventningen om, at Apple arbejder på en iPhone SE (2024), som vil få en skærm på mellem 5,7 og 6,1 tommer og et ”hole-punch” kamera, der vil blive ”adopteret” fra Apples Pro-modeller.

Dette kunne være denne model, som analytiker Ming-Chi Kuo tilbage I 2019 henviste til, der formentlig var en kommende iPhone SE Plus-model. Denne har for nuværende ikke set offentligheden.

Apple på vej med ny generation af iPhone SE

Apple har vanen tro ikke kommenteret de mange rygter og spekulationer og ej heller meldt noget officielt ud. Det kan derfor være, at der slet ikke lanceres en iPhone SE (2022).

De to iPhone SE-modeller, der indtil videre har været lanceret, kom i henholdsvis 2016 og 2020. Så om der kommer en tredje generation og hvornår i så fald – ja det vil tiden vise.

SE OGSÅ: Se udvalget af iPhones du kan købe lige nu hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Skal du have en ny iPhone, men iPhone SE ikke er en model for dig, så kan du tjekke nærmere ud, hvilken af iPhone 13-modellerne, at du skal vælge

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram