iPhone SE (2022) ændrer ikke design

Rygterne svirrer fortsat om en ny generation af den populære iPhone SE i 2022. Nu forlyder det, at designet vil forblive udændret.

iPhone SE 2020-model
iPhone SE (2020) (Foto: MereMobil.dk)

Den kommende iPhone SE (2022) får ikke nyt design. I hvert fald ikke hvis vi skal tro de seneste rygter, som stammer fra Dylandkt.

Telefonen vil fortsat understøtte 5G-netværkene og få en opdateret A-chip. Men altså ikke nogen store designændring. Det skriver MacRumors.com.

Det har ellers længe været rygtet, at iPhone SE ville få et design som måske iPhone Xr eller iPhone 11.

Det tyder altså på, at iPhone 8-designet også vil blive genbrugt til iPhone SE (2022). 

Det er dog ifølge Dylandkt ikke fordi, at designændringen er lagt på hylden. Den er derimod udskudt. Ifølge Dylandkt vil en enhed med det udtryk først blive frigivet i 2024. 

Større skærm i 2024?

Skærmanalytiker Ross Young har tidligere været ude med forventningen om, at Apple arbejder på en iPhone SE (2024), som vil få en skærm på mellem 5,7 og 6,1 tommer og et ”hole-punch” kamera, der vil blive ”adopteret” fra Apples Pro-modeller.

Dette kunne være denne model, som analytiker Ming-Chi Kuo tilbage I 2019 henviste til, der formentlig var en kommende iPhone SE Plus-model. Denne har for nuværende ikke set offentligheden.

Apple på vej med ny generation af iPhone SE

Apple har vanen tro ikke kommenteret de mange rygter og spekulationer og ej heller meldt noget officielt ud. Det kan derfor være, at der slet ikke lanceres en iPhone SE (2022).

De to iPhone SE-modeller, der indtil videre har været lanceret, kom i henholdsvis 2016 og 2020. Så om der kommer en tredje generation og hvornår i så fald – ja det vil tiden vise.

SE OGSÅ: Se udvalget af iPhones du kan købe lige nu hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Skal du have en ny iPhone, men iPhone SE ikke er en model for dig, så kan du tjekke nærmere ud, hvilken af iPhone 13-modellerne, at du skal vælge

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram