iPhone SE 3 får måske designet fra iPhone Xr

Det ventes, at Apple i løbet af 2022 vil lancere en ny generation af iPhone SE, der ifølge nyeste rygter vil have samme design, som iPhone Xr.

iPhone Xr
iPhone Xr kom på markedet i 2018 og er netop i forbindelse med iPhone 13-serien udgået af Apples officielle sortiment. Nu forlyder det, at designet vil blive "genbrugt" på den kommende iPhone SE (Foto: Apple)

Apple har endnu ikke bekræftet, at der kommer en tredje generation af iPhone SE, men rygterne svirrer i stor stil om Apples ”budget-model”.

Analytiker: Næste iPhone SE kommer i 2022

Tidligere har det lydt, at designet på tredje generation ville blive som det kendes fra iPhone SE (2020), der var anden generation af SE-modellen. Nu forlyder det, at den vil få et samme design, som iPhone Xr. Det skriver Appleinsider.com.

Holder disse rygter stik, så betyder det også, at Apple siger farvel til Touch-ID i hjemknappen. I stedet vil den måske få fingeraftrykslæser på en af knapperne i siden.

iPhone Xr har Face ID og derfor ingen hjem-knap, men rygterne siger, at iPhone SE (tredje generation) ikke vil få Face ID. Derfor gættes der på fingeraftrykslæser på en af sideknapperne.

Lynhurtig processorchip i ny SE-model

Får rygtebørsen ret, vil den kommende iPhone SE være baseret på Apples A15-chip, hvilket er den samme, som der også er i iPhone 13-serien. Det vil dermed være første iPhone SE-model, der understøtter 5G og formentlig også den sidste iPhone, som får en LCD-skærm.

PODCAST: Dette skal du vide om iPhone 13-serien

Da Apple præsenterede iPhone 13-serien, var det også et farvel til telefoner med 64 GB intern hukommelse, hvis man ønskede de nyeste modeller. Nogle af de ældre modeller findes fortsat i en 64 GB-version og det ventes også, at iPhone SE (tredje generation) vil komme i en konfiguration med 64 GB lagerplads.

Analytiker: iPhone SE (2022) bliver den billigste 5G-iPhone

Rygtebørsen forventer, at masseproduktionen af iPhone SE vil gå i gang i løbet af december. Salgsstarten vil formentlig være i løbet af foråret 2022. Dermed vil det endelige navn på telefonen nok blive iPhone SE (2022).

Det er uvist om den globale mangel på chip, kan få betydning for produktionen og en lancering så vil skulle udskydes. 

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt om iPhone SE (tredje generation).

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

iPhone Xr er netop ved lanceringen af iPhone 13-serien udgået fra Apples officielle sortiment

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram