Analytiker: iPhone SE (2022) bliver den billigste 5G-iPhone

Apple vil lancerer en ny iPhone SE i løbet af første halvår 2022 i hvert fald hvis man skal tro analytikeren Ming-Chi Kuo.

iPhone SE 2020
iPhone SE er en rigtig fin telefon, hvor der er justeret på en række specifikationer for at holde prisen nede (Foto: MereMobil.dk)

Analytikeren Ming-Chi Kuo er ude med nye forudsigelser omkring iPhone SE. Han forventer nemlig, at Apple kommer med en iPhone SE model til næste år. Det skriver MacRumors.com.

Designet vil ifølge ham været meget lig med det, som ses på den eksisterende iPhone SE (2020). På iPhone SE (2020) var designet snuppet fra iPhone 8.

Kuo forventer iPhone SE (2022) vil understøtte 5G. Enheden vil formentlig også være den billigste iPhone med 5G nogensinde. I skrivende stund er det iPhone 12 Mini, som er den billigste iPhone, der understøtter 5G-netværket. 

KØBSGUIDE: iPhone 12 Mini eller iPhone SE? Sådan vælger du rigtigt

Der har også svirret rygter om en iPhone SE Plus, som ligesom navnet antyder ville komme med en større skærm og Touch-ID.

Men i de seneste meldinger fra Ming-Chi Kuo er der ikke noget om en iPhone SE Plus. Det er derfor uvist om den fortsat kommer. Apple har ikke meldt noget officielt ud endnu om nogle af de kommende modeller. Og der kan ske meget, som sagt er iPhone SE (2022) først ventes i første halvår af 2022. 

iPhone SE Plus kan være på vej i sidste halvdel af 2021

Ellers er oplysningerne små i forhold til, hvad vi kan forvente af næste generation iPhone SE. Vi er spændende på om Apple allerede er klar med en ny iPhone SE til næste år. Første generation kom i 2016, mens vi altså skulle frem til 2020 for anden generation.

SE OGSÅ: Se prisen på en brugt iPhone SE hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Ming-Chi Kuo var også allerede ude i marts måned 2021 med meldingen om, at 2022 ville byde på en ny generation af iPhone SE

Læs også:
TEST: iPhone SE - den skal du bare købe nu

Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Gammel iPhone ventes at nå over 340.000 kroner

En iPhone fra 2007 er på auktion og vurderes til at være en ligeså sikker investering, som de toneangivende aktier.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram