Her er Samsung Galaxy S22-serien

6

En ny unboxing video er spottet, som angiveligt viser hele den kommende Galaxy S22-serie fra Samsung. Se dem her. 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22 Plus og Galaxy S22. (Screenshot: Unbox Therapy)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22 Plus og Galaxy S22. (Screenshot: Unbox Therapy)

En video fra Unbox Therapy har vist det, som ventes at være tre “dummies” af de kommende Galaxy S22-enheder fra Samsung. Det skriver The Verge.

Den omtalte video er efterfølgende blevet slettet, så er den blevet genudgivet på andre YouTube-kanaler end Unbox Therapys blandt andet OnLeaks.

Samsung Galaxy S22 Ultra afsløret på officielt billede

Hjemmesiden 9to5Google nåede også at tage et screenshot, hvor serien ses.

Galaxy S22 får skærm på 6,1 tommer

Hvis det nye lækkede materiale taler sandt, er det afsløret, hvordan Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22+ og Galaxy S22 ser ud. Ellers har det særligt været Galaxy S22 Ultra, der har været lækket oplysninger og billeder af. 

Samsung Galaxy S22 Ultra er en Galaxy Note

Galaxy S22 kommer angiveligt med en skærm på 6,1 tommer, mens Galaxy S22 Plus får en 6,55 tommer skærm. Begge får et hovedkamera på 50 megapixels. I hvert fald hvis Twitter-brugeren Zaryab Khan får ret.

Du kan se mere af det i nedenstående tweet.

Kommer snart

Der er endnu ingen forlydender om, hvornår Samsung vil annoncere den kommende Galaxy S22-serie. Rygterne har svirret om januar eller februar.

Sidste år kom de med Galaxy S21-serien i januar, men i år har Samsung netop lanceret Galaxy S21 FE, der er store forventninger til. Så måske de lige skubber lanceringen af Galaxy S22-serien.

Samsung Galaxy S21 FE – alle detaljerne

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt. Samsung har i skrivende stund intet meldt ud omkring Galaxy S22-serien.

Mere til historien 

WinFuture’s Roland Quandt har også delt et billede på Twitter af det, som ventes at være en hurtigoplader til Galaxy S22 Ultra. Den oplader med 45 watts.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer