Apple Watch-opdatering løser oplade-fejl

KORT NYT: Apple har netop sendt nye softwareopdateringer ud til deres enheder og for Apple Watch betyder det, at det løser en oplade-fejl.

Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 7 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har udsendt opdateringen watchOS 8.4 til Apple Watch. Den nye opdatering retter en fejl, som nogle brugere har oplevet, hvor deres opladere ikke virkede som forventet med Apple Watch. Det skriver MacRumors.

TIP: iOS 15: Flyt adresselinjen tilbage i Safari

Det skulle særligt være tredjeparts-opladere, som ikke lader Apple Watches.

Fejlen har vist sig ved, at opladerne enten slet ikke har ladet eller også kun nogle minutter og så stoppet. Opdateringen skulle dog løse dette problem.

watchOS 8.4-opdateringen understøtter Apple Watch Series 3 og nyere modeller – præcis som de øvrige watchOS-opdateringer.

Rygter om nyt Apple Watch sendes til tælling

Du kan søge manuelt efter opdateringen ved at tjekke ”Watch-appen” på din iPhone ud. Det gør du ved i Watch-appen og gå ind i Generelt -> Softwareopdateringer.

Det kræver mindst 50 procent batteri på uret for det kan opdateres, samt det er placeret i opladeren undervejs. Ligesom uret skal være i nærheden af iPhonen.

Mere til historien

Der er også en opdatering ude til blandt andet iPhone og iPad, som du anbefales at opdaterer hurtigst muligt til.

Læs også:
Apple Watch kan bestå af tre modeller i 2022

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram