Apple Watch-opdatering løser oplade-fejl

KORT NYT: Apple har netop sendt nye softwareopdateringer ud til deres enheder og for Apple Watch betyder det, at det løser en oplade-fejl.

Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 7 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har udsendt opdateringen watchOS 8.4 til Apple Watch. Den nye opdatering retter en fejl, som nogle brugere har oplevet, hvor deres opladere ikke virkede som forventet med Apple Watch. Det skriver MacRumors.

TIP: iOS 15: Flyt adresselinjen tilbage i Safari

Det skulle særligt være tredjeparts-opladere, som ikke lader Apple Watches.

Fejlen har vist sig ved, at opladerne enten slet ikke har ladet eller også kun nogle minutter og så stoppet. Opdateringen skulle dog løse dette problem.

watchOS 8.4-opdateringen understøtter Apple Watch Series 3 og nyere modeller – præcis som de øvrige watchOS-opdateringer.

Rygter om nyt Apple Watch sendes til tælling

Du kan søge manuelt efter opdateringen ved at tjekke ”Watch-appen” på din iPhone ud. Det gør du ved i Watch-appen og gå ind i Generelt -> Softwareopdateringer.

Det kræver mindst 50 procent batteri på uret for det kan opdateres, samt det er placeret i opladeren undervejs. Ligesom uret skal være i nærheden af iPhonen.

Mere til historien

Der er også en opdatering ude til blandt andet iPhone og iPad, som du anbefales at opdaterer hurtigst muligt til.

Læs også:
Apple Watch kan bestå af tre modeller i 2022

Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram