Sony Xperia Pro-I er landet i butikkerne

Den nye vilde smartphone fra Sony er klar til salg – navnet er Xperia Pro-I. Kameraet er vildt, men det er prisen også. Du kan se prisen her.  

Sony Xperia Pro-I
Sony Xperia Pro-I (Foto: Sony)

Sony præsenterede i slutningen af oktober måned deres nyeste smartphone, hvor fokus i stor stil er på kameraet. 

Telefonen har så vildt et kamera, at man kan være lidt i tvivl om det er en smartphone med kamera eller et kamera med en smartphone. I’et i Pro-I står for “Pro-Imaging”.

Sony har afsløret Xperia Pro-I – ny vanvittig telefon

Den største nyhed i Sony Xperia Pro-I er kamerasensoren. Xperia Pro-I kommer med en kæmpe stor kamerasensor, der har en sensor på én tomme, hvilket i mobilsammenhæng er ret stort. Der er tale om den samme sensor, som findes i kompaktkameraet Sony RX100 VII, der har vundet flere priser, oplyser Sony.

Sony Xperia Pro-I er desuden den første smartphone, som kan optage 4K-video med 120 billeder i sekundet.

Skærmen er af typen OLED og på 6,5 tommer og kommer med 120 Hz opdateringshastighed, desuden er har den 4K-opløsning. Xperia Pro-I har også 3,5 mm jackstik, hvor der kan tilsluttes ekstern mikrofon.

Har man en lille YouTuber i maven, så er telefonen også interessant. Der fås nemlig forskelligt tilbehør til blandt andet en “Vlog monitor” til Xperia Pro-I, så hovedkameraet kan benyttes til ens optagelser. Vlog-skærmen er 3,5 tommer (LCD) og har en opløsning på 1280 x 710 pixels. 

Sony sælger bedre – positiv fremgang

Da telefonen blev præsenteret var den danske pris endnu ikke offentliggjort, men meldingen var, at den havde en pris på 1.799 euro. Nu er Xperia Pro-I så officielt til salg herhjemme og den danske pris er 13.499 kroner uden abonnement. 

Mere til historien

De seneste salgstal, som Sony har offentliggjort af PlayStation 5 viser, at der er solgt 13,4 millioner eksemplarer.

Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram