Sony Xperia Pro-I er landet i butikkerne

9

Den nye vilde smartphone fra Sony er klar til salg – navnet er Xperia Pro-I. Kameraet er vildt, men det er prisen også. Du kan se prisen her.  

Sony Xperia Pro-I
Sony Xperia Pro-I (Foto: Sony)

Sony præsenterede i slutningen af oktober måned deres nyeste smartphone, hvor fokus i stor stil er på kameraet. 

Telefonen har så vildt et kamera, at man kan være lidt i tvivl om det er en smartphone med kamera eller et kamera med en smartphone. I’et i Pro-I står for “Pro-Imaging”.

Sony har afsløret Xperia Pro-I – ny vanvittig telefon

Den største nyhed i Sony Xperia Pro-I er kamerasensoren. Xperia Pro-I kommer med en kæmpe stor kamerasensor, der har en sensor på én tomme, hvilket i mobilsammenhæng er ret stort. Der er tale om den samme sensor, som findes i kompaktkameraet Sony RX100 VII, der har vundet flere priser, oplyser Sony.

Sony Xperia Pro-I er desuden den første smartphone, som kan optage 4K-video med 120 billeder i sekundet.

Skærmen er af typen OLED og på 6,5 tommer og kommer med 120 Hz opdateringshastighed, desuden er har den 4K-opløsning. Xperia Pro-I har også 3,5 mm jackstik, hvor der kan tilsluttes ekstern mikrofon.

Har man en lille YouTuber i maven, så er telefonen også interessant. Der fås nemlig forskelligt tilbehør til blandt andet en “Vlog monitor” til Xperia Pro-I, så hovedkameraet kan benyttes til ens optagelser. Vlog-skærmen er 3,5 tommer (LCD) og har en opløsning på 1280 x 710 pixels. 

Sony sælger bedre – positiv fremgang

Da telefonen blev præsenteret var den danske pris endnu ikke offentliggjort, men meldingen var, at den havde en pris på 1.799 euro. Nu er Xperia Pro-I så officielt til salg herhjemme og den danske pris er 13.499 kroner uden abonnement. 

Mere til historien 

De seneste salgstal, som Sony har offentliggjort af PlayStation 5 viser, at der er solgt 13,4 millioner eksemplarer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer