Sony Xperia Pro-I er landet i butikkerne

Den nye vilde smartphone fra Sony er klar til salg – navnet er Xperia Pro-I. Kameraet er vildt, men det er prisen også. Du kan se prisen her.  

Sony Xperia Pro-I
Sony Xperia Pro-I (Foto: Sony)

Sony præsenterede i slutningen af oktober måned deres nyeste smartphone, hvor fokus i stor stil er på kameraet. 

Telefonen har så vildt et kamera, at man kan være lidt i tvivl om det er en smartphone med kamera eller et kamera med en smartphone. I’et i Pro-I står for “Pro-Imaging”.

Sony har afsløret Xperia Pro-I – ny vanvittig telefon

Den største nyhed i Sony Xperia Pro-I er kamerasensoren. Xperia Pro-I kommer med en kæmpe stor kamerasensor, der har en sensor på én tomme, hvilket i mobilsammenhæng er ret stort. Der er tale om den samme sensor, som findes i kompaktkameraet Sony RX100 VII, der har vundet flere priser, oplyser Sony.

Sony Xperia Pro-I er desuden den første smartphone, som kan optage 4K-video med 120 billeder i sekundet.

Skærmen er af typen OLED og på 6,5 tommer og kommer med 120 Hz opdateringshastighed, desuden er har den 4K-opløsning. Xperia Pro-I har også 3,5 mm jackstik, hvor der kan tilsluttes ekstern mikrofon.

Har man en lille YouTuber i maven, så er telefonen også interessant. Der fås nemlig forskelligt tilbehør til blandt andet en “Vlog monitor” til Xperia Pro-I, så hovedkameraet kan benyttes til ens optagelser. Vlog-skærmen er 3,5 tommer (LCD) og har en opløsning på 1280 x 710 pixels. 

Sony sælger bedre – positiv fremgang

Da telefonen blev præsenteret var den danske pris endnu ikke offentliggjort, men meldingen var, at den havde en pris på 1.799 euro. Nu er Xperia Pro-I så officielt til salg herhjemme og den danske pris er 13.499 kroner uden abonnement. 

Mere til historien

De seneste salgstal, som Sony har offentliggjort af PlayStation 5 viser, at der er solgt 13,4 millioner eksemplarer.

PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Rygterne svirrer om PlayStation 5 Slim

Der florerer netop nu flere rygter om en PlayStation 5 Slim. Holder rygterne stik, vil den komme i tredje kvartal 2023.

(mere…)
PlayStation VR2 se pris og tilgængelighed

KORT NYT: Langt om længe har Sony afsløret salgsstarten og prisen på PlayStation VR2. Se den her.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV rammer en ny trend

VIDEO: Mobilen skaber rammen for indholdsformater. Sony Xperia 5 IV dykker lige ned i den nye mobile video- og lydtrend.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram