Sony sælger bedre – positiv fremgang

5

Salget af Sony-telefoner går bedre i 2021 end det gjorde i 2020. Er Sony ved at vende nedgangen?

Sony Xperia 1 III
Sony Xperia 1 III (Foto: MereMobil.dk)

Sony klarede sig rigtigt godt på mobilmarkedet engang, men meget er sket siden og i de senere år har Sony haft svært ved at klare sig godt mod konkurrenterne.

Det ser dog ud til, at Sonys ændrede strategi, hvor de nu vil fokusere på high-end enheder har kunne betale sig. 

Sony lancerer svimlede dyr smartphone til professionelle

Ifølge Sonys seneste kvartalsregnskab, ser det ud til, at de kommer ud af 2021 med højere omsætning end i forhold til 2020. Det skriver Wccftech. 2020 var det første år siden 2017, at der var noget positivt at se på Sony-regnskaberne.

Det vidner derfor om, at Sony vækster i en tid, hvor der ellers er store problemer i forhold til mangel på chips.

Lang vej endnu

Det er endnu for tidligt at konkludere, at den japanske producent har vendt nedgangen, men der er ingen tvivl om det i hvert fald er positivt ud og viser, at der er lidt lys for enden af tunnelen. 

Der er dog fortsat lang vej op til konkurrenter som Apple og Samsung. Hvilket også bliver svært at nå, hvis Sony lancerer mange telefoner i prisklassen 1.800 dollars.

Her er der også nødt til at komme produkter til flere målgrupper, da den høje pris som på den nye Sony Xperia Pro-I klart henvender sig til en særlig niche-målgruppe. 

Sony har her i slutningen af oktober 2021 præsenteret deres nyeste smartphone, der er et kamera-monster. Telefonen kommer først i handlen i december, men der er ingen tvivl om, at forventningerne er rigtig høje. 

Sony har afsløret Xperia Pro-I – ny vanvittig telefon

Mere til historien

Sony Xperia 5 III er en telefon, der vil henvende sig til mange, som gerne vil have en rigtig god og stabil telefon. Du kan læse vores test af den her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer