Sony sælger bedre – positiv fremgang

Salget af Sony-telefoner går bedre i 2021 end det gjorde i 2020. Er Sony ved at vende nedgangen?

Sony Xperia 1 III
Sony Xperia 1 III (Foto: MereMobil.dk)

Sony klarede sig rigtigt godt på mobilmarkedet engang, men meget er sket siden og i de senere år har Sony haft svært ved at klare sig godt mod konkurrenterne.

Det ser dog ud til, at Sonys ændrede strategi, hvor de nu vil fokusere på high-end enheder har kunne betale sig. 

Sony lancerer svimlede dyr smartphone til professionelle

Ifølge Sonys seneste kvartalsregnskab, ser det ud til, at de kommer ud af 2021 med højere omsætning end i forhold til 2020. Det skriver Wccftech. 2020 var det første år siden 2017, at der var noget positivt at se på Sony-regnskaberne.

Det vidner derfor om, at Sony vækster i en tid, hvor der ellers er store problemer i forhold til mangel på chips.

Lang vej endnu

Det er endnu for tidligt at konkludere, at den japanske producent har vendt nedgangen, men der er ingen tvivl om det i hvert fald er positivt ud og viser, at der er lidt lys for enden af tunnelen. 

Der er dog fortsat lang vej op til konkurrenter som Apple og Samsung. Hvilket også bliver svært at nå, hvis Sony lancerer mange telefoner i prisklassen 1.800 dollars.

Her er der også nødt til at komme produkter til flere målgrupper, da den høje pris som på den nye Sony Xperia Pro-I klart henvender sig til en særlig niche-målgruppe. 

Sony har her i slutningen af oktober 2021 præsenteret deres nyeste smartphone, der er et kamera-monster. Telefonen kommer først i handlen i december, men der er ingen tvivl om, at forventningerne er rigtig høje. 

Sony har afsløret Xperia Pro-I – ny vanvittig telefon

Mere til historien

Sony Xperia 5 III er en telefon, der vil henvende sig til mange, som gerne vil have en rigtig god og stabil telefon. Du kan læse vores test af den her.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram