Sony lancerer svimlede dyr smartphone til professionelle

23

Sony Xperia Pro er en mega dyr smartphone til over 18.000 kroner, men målgruppen er ikke hvem som helst

Sony Xperia Pro
Sony Xperia Pro er verdens første smartphone med HDMI-indgang (Foto: Sony)

Går du efter en telefon, som er MEGET anderledes, skal du se nærmere på Sony Xperia Pro, der kommer til Danmark i midten af maj. Prisen er svimlende 18.990 kroner. Det er vel nok rekord for hvad en smartphone kan koste. Det skal siges, at Xperia Pro er målrettet profesionelle fotografer og indholdsskabere.

Xperia Pro kan tilsluttes et Sony Alpha-kamera, eller andet kamera med HDMI-indgang. På den måde kan der aktives et 5G-datalink, så der kan livestreames direkte fra kameraet til en RTMP-server eller direkte ud på sociale medier Dermed er Xperia Pro verdens første smartphone med HDMI-indgang, oplyser Sony.

Indgangen kan også anvendes, så Xperia Pro bliver en 4K OLED-monitor på 6,5 tommer for kameraet. Via en kablet ethernet- eller USB-forbindelse kan der desuden overføres indhold mellem telefonen og kameraet.

Naturligvis kan Xperia Pro også selv optage videoer og tage billeder. Du er således ikke afhængig af at have et eksternt kamera.

Xperia Pro er modstandsdygtig overfor vand og støv, da den er IP65/IP68-certificeret. Desuden er der anvendt Gorilla Glass 6 på fronten.

Telefonen drives af Qualcomm Snapdragon 865 5G processor med et Snapdragon X55 5G-modem. Den har desuden et batteri på 4.000 mAh. 5G delen understøtter op til 5G mmWave.

Se Sonys video om Xperia Pro herunder. Du kan læse mere om Xperia Pro her.

LÆS OGSÅ: Her er Sony Xperia 1 III og Sony Xperia 5 III

Mere til historien

Xperia Pro er tidligere lanceret i Japan og USA, men nu kommer også Danmark, England, Tyskland og de nordiske lande med.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer